وی افزود: منطقه آزاد ارس با استفاده از مشوقهای مختلف و دسترسی به بازارهای حوزه اوراسیا و قفقاز این امکان را برای واحدهای تولیدی ایجاد نموده که با واردات تکنولوژی جدید در راستای تولید بهتر و بیشتر و حضور در بازارهای جهانی نقش پررنگی را در توسعه صادرات کشور ایفا نمایند.
سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد ارس با بیان اینکه در این منطقه طی شش ماهه اول امسال ضمن صادرات ۱۳۲ هزار تنی رشدی بالغ بر ۲۳۰ درصد را به نسبت مدت مشابه سال گذشته تجربه کردیم، تصریح کرد: با توجه به وجود دو گذرگاه مهم در محدوده منطقه آزاد ارس در نظر داریم در کنار صنعت، کشاورزی و تجارت، بحث لجستیک و راهاندازی سایت بارانداز را به جد در ارس توسعه دهیم.
وی خاطر نشان کرد: ما موظف به برطرف کردن مشکلات مردم هستیم و به طور حتم سازمان منطقه آزاد ارس با تلاش گسترده مشکلات را مرتفع خواهد کرد و این موضوع از طریق مقامات دولتی در حال پیگیری است.
وی در پاسخ به سوال یکی از سردبیران در خصوص مهم ترین چالشهای پیش روی منطقه آزاد ارس گفت: در حال حاضر مهم ترین چالش پیش روی ما، چالش رونق در بازار و تولید و کمبود نیروی کار است. ۶۹ واحد نیمهفعال را در منطقه آزاد ارس شناسایی کردهایم که عمده مشکلشان سرمایه در گردش است و اگر بتوانیم هزار میلیارد تومان به این واحدها تزریق کنیم رشد چشمگیری را در تولید و صادرات شاهد خواهیم بود.
در این نشست که سردبیران روزنامه کار و کارگر سراسر کشور حضور داشتند، ضمن قدردانی از روند توسعهای طی شده در منطقه آزاد ارس طی سالهای اخیر که این منطقه را به کانون پیشران توسعه استان و شمال غرب کشور تبدیل کرده، فرصتها و چالشهای پیش روی این منطقه را در مسیر توسعه منطقه و استان مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند و بر لزوم تداوم راهبرد اجرا شده با بهرهگیری از تمامی ظرفیتها تاکید کردند.