به گزارش تجارت گردان به نقل از سایپانیوز، علیرضا مصدقی با بیان مطلب فوق افزود: با هماهنگی شرکت های سازه گستر، مگاموتور، پلاسکوکار، قالب های صنعتی و سایپا آذین قطعات مونتاژی این خودرو تهیه شده است.
او افزود: یکی از اقدامات ویژه برای تریم این خودرو، طراحی و ساخت قالب های کاملا جدید آن توسط شرکت معتبر خارجی بود که قطعات نمونه طراحی شده در اواسط آبان وارد کشور شد.
مصدقی تاکید کرد: تولید این خودروهای VP با استفاه از قطعات اصلی برای بررسی آخرین مشکلات احتمالی انجام می شود که در صورت وجود، بررسی و رفع شود.
مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا با بیان اینکه در بین مشتریان و جامعه تنوع رنگ خودرو به دلایل مختلف به شدت کاهش یافته و درصد بالایی از محصولات به رنگ های سفید،مشکی، نوک مدادی و نقره ای محدود شده است گفت: برای ایجاد تغییر این روند سعی شده در رنگ آمیزی این خودروهای VP از رنگ های متنوع استفاده شود.
او افزود: با توجه به اینکه اذهان عمومی بیشتر روی رنگ های یکسان شکل گرفته در تولید این خودروها از رنگ های خانواده سبز، آبی، قهوه ای و قرمز با ترکیبات جذاب استفاده که تنوع بالایی ایجاد شده و مورد استقبال کارشناسان قرار گرفته است.
مصدقی تصریح کرد: تمامی رنگ آمیزی خودروها در سالن های رنگ سایپا و با اپلیکیشن اعمال رنگ توسط فرآیندهای تولیدی انجام شده تا در صورتی که در آینده نیاز باشد بتوانیم از رنگ های متنوع در داخل سایپا که با فرآیندهای استاندارد و بر اساس نظر مشتریان است تولید و عرضه کنیم.
او افزود: با توجه به اینکه در دنیا برای تیپ های مختلف یک خودرو استاندارد رنگ تعریف می شود، سعی داریم برای تیپ های تولیدی این خودرو، استاندارد رنگی تعریف شود. البته رنگ خودروها به درخواست مشتریان تولید و عرضه خواهد شد.
مصدقی گفت: خوشبختانه تولید خودروهای VP با کمترین اشکالات انجام شده و نشان دهنده این است که اکثر طراحی انجام شده بر روی کاغذ، در اجرا هم نتیجه مناسبی داده است البته اگر اشکالی هم مشاهده شود جزو ماهیت طبیعی پروژه و قابل رفع است.
مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا افزود: بر اساس برنامه ریزی تیم طراحی پروژه، خودروهای تولید شده در این مرحله به منظور انجام تست های مختلف همچون تست های مخرب، تست های عملکردی و تست های ظاهری مورد استفاده قرار می گیرند و این تست ها تا اواسط زمستان امسال انجام شده و در نیمه دوم دی ماه تولیدات آزمایشی آن آغاز خواهد شد.
او تاکید کرد: تولید انبوه (SOP) این خودرو در اردیبهشت ماه سال آینده خواهد بود و امیدوارم با تلاش تمامی تیم پروژه بر اساس برنامه ریزی انجام شده، تولید در زمان معین انجام شود.
مصدقی گفت: خودروهای VP برای انجام تست های عملکردی با سطح پیمایش بالا به صورت عملی و قبل از ورود به بازار استفاده می شود تا در صورت وجود ایراد رفع شود. البته در مرحله تولید آزمایشی نیز تست های پیمایشی انجام می شود.
او افزود: این پیمایش ها توسط تیم های مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا و معاونت های کیفیت و مهندسی انجام می شود تا هرتیمی از زوایای مختلف به این خودرو در پیمایش نگاه داشته باشند.
مدیر پروژه خودرو اطلس سایپا گفت: به دلیل اینکه بعضی از تست های مخرب در داخل کشور وجود ندارد این تست ها توسط شرکت های معتبر خارجی در خارج از کشور انجام می شود و نتایج تمامی این تست ها به سازمان استاندارد و محیط زیست ارائه و از آنها مجوز تولید انبوه دریافت می شود.
او افزود: با توجه به تاکیداتی که در یکسال اخیر از طرف مدیرعامل گروه برای بالا بردن سطح کیفی و افزایش رضایت مشتریان بوده و با هدف حرکت در این مسیر، بازرسی فرآیند سازندگان قطعات را در این مرحله شروع کرده ایم.
مصدقی با بیان اینکه خودرو اطلس در سایپا تولید خواهد شد، گفت: درحال حاضر خودروهای کوییک معمولی، کوییک اتوماتیک وکوییک اس در سایپا به صورت روزانه تولید می شود و با اضافه شدن خودرو اطلس، تولید خودروهای کم متقاضی کاهش و با تولید خودرو اطلس جایگزین خواهد شد.
او از مشخصات خاص این خودرو به طراحی تریم داخلی دورنگ برای اولین بار در محصولات سایپا اشاره کرد و گفت: وجود سانروف نمای داخلی بسیار زیبایی برای این خودرو ایجاد کرده است، همچنین به منظور ارتقای سیستم ایمنی، سیستم ESC یا کنترل پایداری و تشخیص نقطه کور با هدف افزایش ایمنی و کمک به رانندگی بهتر تعبیه شده است.
مدیر پروژه اطلس سایپا افزود: سیستم های صوتی و تصویری به روز، آنتن کوسه ای، صندلی های برقی برای بعضی تیپ ها، لامپ های جلو به صورت LED و ایجاد طرح جدیدی در چراغ های عقب که منطبق با خودروهای جدید دنیا است از دیگر مشخصات این خودرو است.
او تاکید کرد: آپشن های سنسور باران، برقی شدن آیینه های جانبی مجهز به گرمکن، سیستم روشنایی اتوماتیک، چراغ های FOLLOW ME (چراغ های داخل کابین که بعد از خروج راننده از ماشین تا چند لحظه روشن می ماند و بعد خاموش می شود) و مانیتور ۷ اینچی نیز در طراحی آن لحاظ شده است.
مدیر پروژه اطلس سایپا خاطر نشان کرد: خودرو اطلس در ۴ تیپ تولید خواهد شد که دو تیپ آن با گیربکس دستی به صورت ساده و آپشن دار و دو تیپ آن با گیربکس اتوماتیک به صورت ساده و آپشن دار خواهد بود.
مصدقی گفت: برای خودرو اطلس دقت نظرهایی صورت گرفته و با بررسی مدل های نزدیک به این خودرو سعی شده که تغییراتی در آن ایجاد شود که برهمین اساس کاهش صدای موتور در داخل کابین که با نصب عایق های مختلف برطرف شده است که در کیفیت این خودرو تاثیر گذار خواهد بود.