به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان، سید مسلم موسوی دبیر چهارمین کنفرانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر ایران، با اشاره به اینکه چهارمین نمایشگاه و کنفرانس بینالمللی و اولین جایزه ملی انرژیهای تجدیدپذیر ایران ۲۲ و ۲۳ مهر امسال به همت انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران و با حمایت وزارت نیرو در تهران برگزار میشود، عنوان کرد: این رویداد به عنوان بزرگترین گردهمایی فعالان انرژیهای تجدیدپذیر، با همراهی و حمایت دیگر نهادهای ملی و بینالمللی مرتبط و حضور بسیاری از شرکتهای مطرح داخلی و خارجی برگزار میشود.
او در تشریح برنامههای جانبی این کنفرانس، به حضور هیئتی بلندپایه از اتحادیه بینالمللی انرژی خورشیدی اشاره کرد و گفت: این اتحادیه که مقر اصلی آن در کشور هند است، سال ۲۰۱۵ پس از کنفرانس پاریس مشترکا توسط نخست وزیر هند و رئیسجمهور فرانسه تشکیل شده و هم اکنون بیش از ۷۰ کشور عضو این اتحادیه هستند.
به گفته دبیر چهارمین کنفرانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر ایران، این اتحادیه امسال حدود سه میلیارد دلار بودجه برای توسعه انرژی خورشیدی در جهان اختصاص داده است و براساس برنامهریزی صورت گرفته، مقرر شده است هیئت بلندپایه این اتحادیه در سفر خود به تهران، طرحی برای توسعه انرژیهای خورشیدی در کشورمان ارائه کنند.
موسوی گفت: طرحهای این اتحادیه برای توسعه انرژیهای خورشیدی در ایران شامل سه بخش از جمله تامین مالی ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در ایران به روش بیع متقابل و نیز اشتغالزایی ۱۰ هزار نفر در حوزه انرژی خورشیدی است که از سوی این اتحادیه در ایران اجرایی خواهد شد.
او توسعه تولید پراکنده انرژی خورشیدی در کشور مانند برقدار کردن چاههای کشاورزی را بخش دیگری از طرحهای اتحادیه بینالمللی انرژی خورشیدی برشمرد و افزود: همچنین براساس برنامهریزی صورت گرفته، در جریان برگزاری این رویداد بینالمللی یک هیئت تجاری کشور هند در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر، به منظور تعامل هر چه بیشتر بخش صنعت و تجاری دو کشور در این حوزه راهی تهران خواهد شد.
دبیر چهارمین کنفرانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر ایران تاکید کرد: همچنین مقرر شده است اجلاس کشورهای عضو اکو با موضوع تخصصی حوزه انرژی نیز در حاشیه چهارمین نمایشگاه و کنفرانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر ایران برگزار شود.
موسوی گفت: همزمان با برگزاری این رویداد بینالمللی قراردادی تجاری میان دو شرکت ایرانی و چینی برای احداث خط تولید پنلهای فتوولتاییک در کشور منعقد خواهد شد که این مجموعه، بزرگترین خط تولید پنلهای خورشیدی در ایران با ظرفیت حدود ۲۰۰ مگاواتخواهد بود.