×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

حجت اله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جلسه ارزیابی عملکرد مدیریت شعب استان اصفهان در ساختمان میرداماد این بانک گفت: استان اصفهان قطب صنعتی و اقتصادی مرکز کشور می‌باشد و با حضور واحدهای تعاونی و تولیدی متعدد در این استان، بسترهای گوناگونی برای عملیات بانکداری توسعه‌ای وجود دارد.

مهدیان افزود: هفت درصد شعب بانک توسعه تعاون و شش درصد پرسنل این بانک در استان اصفهان مستقر هستند و پنج درصد دستگاه‌های خودپرداز و هفت درصد شبکه پایانه فروش بانک توسعه تعاون در استان اصفهان بهره‌گیری می‌شود.

وی در همین رابطه افزود: مدیریت شعب استان اصفهان با این امکانات، سهم شش‌درصدی منابع سپرده‌ای و سهم چهاردرصدی مانده تسهیلات بانک را به خود اختصاص داده است.

مهدیان خاطرنشان کرد: استان اصفهان در مهم‌ترین شاخص عملکردی به‌گونه‌ای عمل نموده که سی درصد درآمد غیر مشاع بانک را به خود اختصاص دهد.

مهدیان افزود: انتظار مدیران ارشد بانک توسعه تعاون تحقق شاخص‌های عملکردی استان اصفهان در بالاترین سطح می‌باشد تا از این طریق، محرکی برای استان‌های مجاور باشد.

عباس نجفی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز در ادامه افزود: ابزارها و تجهیزات بانکداری الکترونیک موردنیاز برای پاسخگویی به نیاز مشتریان در اختیار این استان قرار می‌گیرد.

امیر هوشنگ عصارزاده دیگر عضو هیات مدیره نیز در ادامه با تحلیلی از اقتصاد توسعه این استان گفت: رویکرد بانک توسعه تعاون با توجه به مأموریت تخصصی، تحقق رشد متوازن در همه شاخص‌ها در بعد زمانی و مکانی می‌باشد وجهت تقویت سرمایه انسانی بانک در این استان لازم است جانشین پروری و بومی گزینی رعایت گردد.

در این جلسه حسن شریفی مدیر امور طرح و برنامه، محمد ذوالفقاری مدیر امور مالی، جعفر مشکی مشاور مدیرعامل، محمدمهدی احمدی مدیر امور بازرسی، احمد محمدی مدیر امور شعب و پرویز اسدی مدیر امور حقوقی بانک توسعه تعاون ابعاد مختلف عملکردی مدیریت شعب استان اصفهان را بررسی نمودند و ابراهیم عالی محمودی مدیر شعب استان اصفهان توضیحات موردنیاز در خصوص برنامه و عملکرد استان ارائه نمود.

تحقق ۹۰ درصدی برنامه جذب منابع سپرده‌ای بانک توسعه تعاون در استان لرستان

حجت اله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون بعدازظهر امروز در جلسه ارزیابی مدیریت شعب استان لرستان که به‌منظور بررسی و سنجش میزان کارایی، اثربخشی و تحقق کمی و کیفی عملکرد با توجه به برنامه ابلاغی سال ۹۸ در محل ساختمان ستادی میرداماد این بانک برگزار شد گفت: استان لرستان گام‌های موفقی در برنامه جذب منابع برداشته است، ضمن اینکه این استان عملکرد قابل قبولی در اعطای تسهیلات به معرفی‌شدگان طرح اشتغال روستایی، جبران خسارت سیل، طرح رونق تولید و معرفی‌شدگان نهادهای حمایتی داشته است.

مهدیان ضمن بررسی عملکرد استان در تحقق شاخص‌های عملکردی گفت: تسهیلات توسعه‌ای و ارزان‌قیمت مناسبی در این استان به فعالان اقتصادی و عموم مردم ارائه گردیده است، به‌گونه‌ای که متوسط سود تسهیلات در استان کمتر از ۱۰ درصد می‌باشد.

مهدیان افزود: حدود سه درصد امکانات بانک توسعه تعاون به لحاظ تعداد شعب، نیروی انسانی، تعداد خودپرداز و دستگاه پایانه فروش در استان لرستان بکار گرفته‌شده است و ۲ درصد مانده تسهیلات و ۵/۱ درصد منابع بانک در این استان جریان دارد.

مهدیان خاطرنشان کرد: بانک توسعه تعاون استان لرستان ضمن ایفای تعهدات در تسهیلات توسعه‌ای موفق به اعمال کنترل مطالبات گردیده است و در سایر شاخص‌ها نیز استان قابلیت بهبود و سرآمدی را داراست.

سید باقر فتاحی عضو هیات مدیره این بانک با اشاره به تسهیلات موضوع بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری، از این طرح به‌عنوان ظرفیتی مناسب برای تأمین مالی تعاونی‌ها و کارآفرینان یادکرد.

در این جلسه حسن شریفی مدیر امور طرح و برنامه، جعفر مشکی مشاور مدیرعامل، محمد ذوالفقاری مدیر امور مالی، محمدمهدی احمدی مدیر امور بازرسی، احمد محمدی مدیر امور شعب و پرویز اسدی مدیر امور حقوقی بانک توسعه تعاون عملکرد بانک در این استان را در ابعاد تخصصی بررسی کردند و مجید طهماسبی مدیر شعب استان لرستان، معاون و روسای شعب این استان در مورد برنامه‌ها و عملکرد استان گزارش و توضیحاتی را ارائه نمودند.

۴درصد ضمانت‌نامه‌های بانک توسعه تعاون در استان کهگیلویه و بویراحمد صادرشده است

حجت اله مهدیان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون بعدازظهر امروز در جلسه ارزیابی عملکرد مدیریت شعب استان کهگیلویه و بویر احمد که به‌منظور بررسی و سنجش میزان کارایی، اثربخشی و تحقق کمی و کیفی عملکرد با توجه به برنامه ابلاغی سال ۹۸ در محل ساختمان ستادی میرداماد این بانک برگزار شد گفت: حدود ۱،۵درصد امکانات بانک توسعه تعاون به لحاظ نیروی انسانی، تعداد شعب و تجهیزات بانکداری الکترونیک در استان کهگیلویه و بویر احمد بکار گرفته‌شده است و ۴درصد ضمانت‌نامه‌های بانک در این استان صادر گردیده است.

وی افزود: ۷۶هزار نفر از شهروندان این استان در زمره مشتریان بانک توسعه تعاون به‌حساب می‌آیند و ۱.۶درصد تسهیلات بانک در این استان پرداخت‌شده است.

مهدیان با اشاره به این‌که یک درصد درآمد مشاع و غیر مشاع بانک توسعه تعاون حاصل فعالیت بانکی مدیریت شعب استان کهگیلویه و بویر احمد می‌باشد گفت: انتظار مدیران ارشد بانک تحقق برنامه‌های جذب منابع در سطح بالاتر می‌باشد تا امکان ارائه تسهیلات توسعه‌ای به واحدهای تعاونی و تولیدی در سطح مناسب فراهم گردد.

همچنین سید باقر فتاحی عضو هیات مدیره این بانک گفت: مزیت‌های قابل‌توجه صنعتی و اقتصادی در شهرهای استان کهگیلویه و بویر احمد مشاهده می‌شود و قابلیت توسعه حجم بانکداری توسعه‌ای بانک توسعه تعاون در این استان وجود دارد.

در این جلسه حسن شریفی مدیر امور طرح و برنامه، جعفر مشکی مشاور مدیرعامل، محمد ذوالفقاری مدیر امور مالی، محمدمهدی احمدی مدیر امور بازرسی، احمد محمدی مدیر امور شعب و پرویز اسدی مدیر امور حقوقی بانک توسعه تعاون عملکرد بانک در این استان را در ابعاد تخصصی بررسی کردند و سید مهدی میراب‌باشی مدیر شعب استان کهگیلویه و بویر احمد، معاون و روسای شعب این استان در مورد برنامه‌ها و عملکرد استان گزارش و توضیحاتی را ارائه نمودند.



  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.