×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
ایجاد کمبود عمدی در بازار برای افزایش قیمت نهاده‌های دامی/ دامن زدن به آتش جنگ اقتصادی دشمن بر علیه تولید داخل

احمد مقدسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با بیان اینکه قیمت نهاده تفاله چغندر قند افزایش زیادی داشته است، اظهار کرد: در حال حاضر کارخانه‌های قند قیمت هر کیلوگرم تفاله چغندر قند را به ۲ هزار و ۶۰۰ تا ۲ هزار و ۷۰۰ تومان افزایش داده‌اند در حالی قیمت این نهاده در سال گذشته حداکثر ۲ هزار تومان بود.

وی ادامه داد: با در نظر گرفته هزینه ۱۵۰ تومانی برای حمل هر کیلوگرم تفاله چغندر قند از کارخانه‌ها، قیمت این نهاده برای دامداران ۲ هزار و ۷۵۰ تا ۲ هزار و ۸۵۰ تومان تمام می‌شود.

مقدسی از دیگر نهاده‌های دامی که در هفته‌های اخیر افزایش قیمت داشته را ذرت عنوان کرد و افزود: قیمت هر کیلوگرم این نهاده نیز در روزهای اخیر از مرز ۲ هزار تومان عبور کرده و دامداران آن را با قیمت ۲ هزار و ۱۵۰ تومان است.

وی دلیل افزایش قیمت این نهاده‌ها را ایجاد کمبود عمدی در بازار با هدف افزایش قیمت آن‌ها توسط برخی از تجار دانست.

وی همچنین با انتقاد از افزایش قیمت مصوب سبوس از سوی وزارت صمت، ‌اظهار کرد: با افزایش قیمت مصوب توسط وزارت صمت قیمت این نهاده نیز به یک هزار و ۲۰۰ تومان برای دامداران افزایش یافته است.

به گفته رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران؛‌ افزایش قیمت نهاده‌های مذکور افزایش هزینه تمام شده تولید و شیر را رقم خواهد زد.

مقدسی گفت: در حال حاضر شیرخام درب دامداری با قیمت مصوب دو هزار و ۳۹۰ تومان درب کارخانه با قیمت ۲ هزار و ۵۴۰ تومان از دامداران خریداری می‌شود که با توجه به هزینه تمام شده تقریبا مناسب است، اما با ادامه روند گرانی در نهاده‌های ذکر شده بدون شک افزایش قیمت شیر اتفاق خواهد افتاد چراکه هزینه تمام شده تولید رو به افزایش است.

وی از دستگاه‌های ناظر خواست تا هر چه سریعتر با تجاری که به عمده با ایجاد کمبود در بازار موجب افزایش قیمت برخی از نهاده‌های دامی شده‌اند برخورد کنند.

مقدسی اقدام این تجار را دامن زدن به آتش جنگ اقتصادی دشمن بر علیه تولید داخل توصیف کرد.

به گزارش ایلنا؛‌ کمبود عرضه در بازار برخی نهاده‌های دامی در حالی است که روز گذشته حمید ورناصری، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، از افزایش ۳۰ درصدی واردات نهاده‌های دامی نسبت به سال گذشته خبر داد.

ویدیو زیر نشان‌دهنده بخشی از واردات ۲۰۰ هزار تن جو و ذرت به کشور از طریق بندر چابهار در حال انجام است. این نهاده ها از کشور اوکراین و فراسنه تامین شده‌اند. بندر چابهار با استفاده از دستگاه‌های مدرن در هر ۵۰ ثانیه ۱۰ تن نهاده دامی را تخلیه و روانه انبارها برای توزیع در سراسر کشور می‌کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.