×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

واحد پنج نیروگاه گازی خلیج‌فارس به شبکه برق کشور متصل شد

محمد عقیل عامری سیاهویی روز دوشنبه در تشریح فعالیت‌های تعمیرات اساسی واحد پنج نیروگاه به رسانه‌ها افزود: واحد شماره پنج نیروگاه گازی خلیج فارس با ظرفیت ۱۶۵ مگاوات، در یکم اسفندماه سال گذشته از مدار تولید خارج شد که پس از ۸۳ روز تلاش مداوم و شبانه روزی، بهره‌برداری خود را از سرگرفت و به شبکه سراسری تولید پیوست.

وی با اشاره به اینکه تعمیرات این واحد در ۲۳ اردیبهشت ماه امسال پایان یافت، بیان کرد: افزون بر یکهزار و ۷۷۶ فعالیت توسط نیروهای پیمانکار داخلی و بومی و با نظارت نیروهای توانمند و متخصص نیروگاه گازی خلیج فارس درکوتاه ترین زمان نسبت به سال های قبل و با کیفیت بالا در بخش‌های مکانیک، کنترل و ابزار دقیق و الکتریک این واحد انجام گرفت.

سرپرست شرکت مدیریت تولید برق خلیج فارس اظهار کرد: در طول انجام تعمیرات اساسی اقداماتی در بخش‌های مختلف از جمله تعویض پره‌های ثابت و متحرک، بازدید پره‌های کمپرسور، بازدید و تعویض قطعه‌های محفظه احتراق، بازدید و تعویض قطعه‌های ژنراتور و تجهیزات کمکی انجام و باتوجه به کارکرد بالای برخی از قطعه‌ها و نیاز به بازسازی با سرعت عمل و چالاکی پیمانکار مربوطه این قطعه‌ها در سریع‌ترین زمان بازسازی و در واحد نصب شد.

عامری سیاهویی با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی واحدهای این نیروگاه با توان بالا در مدار تولید قرار دارد، گفت: باتوجه به منحصر به فرد بودن این نوع توربین در کشور و دسترسی نداشتن به سازندگان و متخصصان خارجی به دلیل وجود تحریم‌ها، استفاده از پیمانکاران و نیروهای متخصص داخلی و بومی و همچنین دستیابی به کیفیت بالای قطعه‌ها از اهداف این شرکت بوده و کوتاه نمودن زمان انجام تعمیرات اساسی با افزایش توان تخصصی کارکنان مستعد و توانمند نیروگاه متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا، افزایش تولید و کاهش هزینه‌ها، ایجاد انگیزه و خلق ایده های نو در چشم انداز و برنامه سالجاری این شرکت است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.