×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳
مسیر شغلی بیمه از نگاه مدیرعامل بیمه تعاون

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون، یونس مظلومی، مدیرعامل شرکت در نشست «چشم انداز آینده شغلی تحصیل در رشته بیمه» با ذکر چگونگی ورود خود به صنعت بیمه تشریح کرد: «سال ۱۳۶۹ دیپلم گرفتم و در دانشکده علوم پزشکی ایران در رشته هوشبری قبول شدم و در کنار آن به تدریس خصوصی، بازاریابی و فروش انواع محصولات پرداختم».
او ادامه داد: «شخصی آن روز به من گفت که اگر دوست داری در بازاریابی بیمه فعالیت کن و با توجه به موفقیت کسب شده، در سال ۱۳۷۳ در رشته مدیریت بیمه در دانشکده مدیریت اقتصاد و دارایی که بعدتر در همین دانشگاه خوارزمی ادغام شد، تحصیل کردم».
مدیرعامل بیمه تعاون در ادامه توضیح داد: «در آن زمان هر شخصی در آن دانشکده قبول می شد بورسیه یک شرکتی می شد که بر این اساس، بنده بورسیه شرکت بیمه دانا شدم؛ لکن همان زمان مدیر فروش یک شرکت خدمات بیمه ای نیز بودم؛ در آن زمان با ارائه آگهی در روزنامه همشهری، می توانستیم نماینده جذب کنیم».
مظلومی همچنین بیان کرد: «به دلیل بورسیه بودن باید در بیمه دانا مشغول به فعالیت می شدم و از سال ۱۳۷۶ به عنوان کمک کارشناس وارد شرکت شده و ضمن ارتقاء در آنجا تا سال ۱۳۸۱ نیز به فعالیت پرداختم».
او در ادامه گفت: «در آن سال قانون تأسیس شرکت های خصوصی بیمه آمد و بنده نیز همراه با تیمی بیمه رازی را تأسیس کرده و خود نیز به عنوان مدیر بیمه های مسئولیت و مهندسی تا سال ۱۳۸۵ در آنجا مشغول به فعالیت شدم».
مدیرعامل بیمه تعاون همچنین اضافه کرد: «در سال ۱۳۸۵ توانستیم شرکت خدمات بیمه ای رایان سایپا را برای خودروسازی سایپا تأسیس کنیم و در آنجا به مدت ۴ سال به عنوان مدیرعامل فعالیت کردم».
مظلومی ادامه داد: «در سال ۱۳۸۹ به دلیل خاطرات خوبی که در ابتدای تأسیس بیمه رازی به وجود آمده بود، من به عنوان مدیرعامل به این شرکت بازگشتم و تا سال ۱۳۹۶ نیز در آنجا فعالیت داشتم و در ابتدای آن سال به عنوان مدیرعامل به بیمه تعاون پیوستم که تاکنون ادامه دارد».
او در خصوص ادامه وضعیت تحصیلی خود نیز اظهار داشت: «در سال ۱۳۸۲ همزمان با آنکه به عنوان مدیر بیمه های مسئولیت و مهندسی بیمه رازی مشغول به فعالیت بودم، در رشته مدیریت اجرایی، کارشناسی ارشد دریافت کردم؛ همچنین در سال ۱۳۸۸ با همکاری سازمان مدیریت صنعتی و دانشگاه بوردو فرانسه، دوره تحصیلی در ایران برگزار شد که بنده توانستم یک فوق لیسانس و یک دکتری از آن دریافت کنم».
مدیرعامل بیمه تعاون در ادامه از چگونگی ورود خود به حوزه آموزش سخن گفت و بیان داشت: «از حدود سال ۱۳۸۸ توانستم در دانشکده مدیریت و اقتصاد تدریس را آغاز کرده و از سال ۱۳۹۰ تاکنون نیز در دانشکده بیمه اکو به تدریس درس هایی نظیر بیمه های درمان، مسئولیت، مهندسی و ریسک مشغول هستم».
مظلومی با اشاره به اینکه او تاکنون در حوزه های گوناگون شرکت بیمه نظیر بخش اتکایی، مهندسی و آتش سوزی کار کرده است به چشم انداز شغلی تحصیل در رشته بیمه پرداخت و اظهار داشت: «در این خصوص فرد ابتدا باید بداند که می خواهد در کشور خود به فعالیت بیمه ای بپردازند یا خیر؟ چراکه هرکدام یک چشم انداز جدایی را می طلبد؛ آنها که می خواهند بمانند، باید بدانند که آینده کلی شرکت بیمه بر اساس روحیه او شکل خواهد گرفت؛ برخی ذاتاً فروشنده خوبی هستند و برخی در حقوق بگیری بهتر می توانند عمل کنند».
او در ادامه تشریح کرد: «در بخش اول، نماینده یا کارگزار خواهند شد؛ این کار نیازمند برون گرایی، مهارت مذاکره، مهارت فروشندگی خوب و نیز ارتباطات خوب است که بالطبع به داشتن درآمد خوب هم منجر می شود؛ در بخش دوم، جذب در شرکت های بیمه است که یا در واحدهای فنی و یا در واحدهای اداری این کار انجام خواهد شد؛ با این حال باید این توصیه را ارائه کرد که تلاش کنید حتماً در دوران دانشجویی یا فروشندگی کنید یا کارآموزی، چراکه بهتر می تواند در جذب شما به عنوان یک فارغ التحصیل کمک کند».
مدیرعامل بیمه تعاون اضافه کرد: «از دیگر سو برای افرادی که می خواهند تحصیلات و کار خود را در کشورهای دیگر ادامه دهند نیز باید این توصیه را داشت که با تحصیل در رشته اکچوئری و کسب دانش برنامه نویسی می توانند کار مناسبی پیدا کنند».
مظلومی همچنین به مشاغل جدید ایجاد شده نیز اشاره کرد و اظهار داشت: «دانش اکچوئری بحث ارزشمندی است که امروزه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و بیمه مرکزی نیز در این خصوص به دو موقعیت اکچوئر مستقل و اکچوئر داخلی اجازه فعالیت داده است».
او در ادامه گفت: «این مهم نیز قابل بیان است که اگر به حوزه حقوق یا حسابداری نیز علاقه دارید، باز هم شرکت های حقوقی می توانند در بخش های اداری خود از ظرفیت شما بهره مند شوند؛ فعالیت در شعب نیز دیگر ظرفیتی است که می تواند برای افراد علاقه مند به کار در صنعت بیمه قابل توجه باشد».
مدیرعامل بیمه تعاون در بخش پایانی صحبت های خود تأکید کرد: «این نکته را نیز بدانید که بسیاری، کارشناسان بسیار خوبی هستند، ولی الزاماً مدیران خوبی نیستند و فعالیت های مدیریتی، علاوه بر دانش، نیازمند مهارت هایی است؛ از دیگر سو این نکته را نیز باید در نظر داشت که کار بیمه یادگیری از طریق انجام دادن است و هر شخصی که نمره ۲۰ می گیرد باید به تقویت مهارت های خود نیز اقدام کند».

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.