×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

enews etoolsfile گلخانه خیار سبز 64f0bf47 caf3 4db6 9222 f33086e70209

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایانا، غلامرضا تقوی مدیرکل دفتر امور گلخانه، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی با اشاره به ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر انتقال کشت سبزی و صیفی از فضای باز به محیط های کنترل شده و گلخانه‌ای، گفت: ۸ استان اصفهان، تهران، جنوب کرمان، فارس، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و یزد به عنوان پایلوت در این طرح انتخاب شده‌اند.

وی با بیان اینکه مجموع سطح ابلاغی برای این استان‌ها در سال جاری یک هزار هکتار بوده است، گفت: بر این اساس سه برابر ظرفیت سطح ابلاغی برای اجرای طرح، شناسایی شده است.

مدیرکل دفتر امور گلخانه، گیاهان دارویی و قارچ خوراکی افزود: ظرفیت سه برابری در استان اصفهان برابر با ۱۲۰ هکتار، تهران ۳۰۰ هکتار، در جنوب کرمان ۳۰۰ هکتار، خراسان رضوی ۵۰۰ هکتار، فارس ۱۰۰۰ هکتار، سیستان و بلوچستان ۳۵۰ هکتار، هرمزگان ۳۰۰ هکتار و یزد ۱۵۰ هکتار شناسایی شده است.

تقوی با تاکید بر اینکه شناسایی ظرفیت های یاد شده تا پایان نیمه اول سال جاری انجام گرفته است، گفت: از ۳ هزار و ۲۰ هکتار در نظر گرفته شده، یک هزار و ۲۴۰ هکتار واجد شرایط برای انتقال سبزی و صیفی از فضای باز به محیط های کنترل شده و گلخانه‌ای در این ۸ استان بوده است.

وی افزود: بنا شده تا این اراضی برای دریافت پروانه بهره برداری و سایر امور به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مراجعه کنند.

تقوی در پایان بابیان اینکه پیش‌بینی می‌شود در سال جاری بر اساس سطح ابلاغی انتقال کشت سبزی و صیفی در هزار هکتار به‌صورت کامل اجرایی شود، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سال آتی نیز کلیه استان‌های کشور باید کشت سبزی و صیفی را از فضای باز به محیط‌های کنترل‌شده و گلخانه‌ای انتقال دهند؛ همچنین این موضوع در سایر استان‌ها نیز در حال اطلاع‌رسانی است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.