سود فولادسازان در مقایسه با میزان سرمایه گذاری آن ها ناچیز است/ با افزایش هزینه های تامین انرژی شروع یک رویکرد افولی رقم میخورد
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

  

سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در حاشیه همایش تاب‌آوری در صنعت فولاد گفت:
تصور کلی سودآوری فولاد بدون در نظر گرفتن محاسبات دقیق آن صحیح نیست. این امر سبب شده صنعت فولاد سالیانه ۳ ماه قطع گاز، ۳ ماه قطع برق و… را متحمل شود به اهتمام اینکه نرخ انرژی و آب مصرفی این صنعت نیز سالانه افزایش پیدا می‌کند. با این وجود برای صنعت چه چیزی باقی می‌ماند؟
از سوی دیگر در مقولاتی که تولید داخل بیش از نیاز کشور است نیازی به تنظیم بازار نیست. ضروری است سیاست‌گذار فضا را برای رقابت میان تولیدکنندگان و کشف قیمت فراهم کند. موضوعات و مسائل صنعت فولاد سبب شد احساس کنیم به برقراری گفتمانی در حوزه تاب آوری در صنعت فولاد نیازمند هستیم.

   

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *