×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳
دیدار رئیس پژوهشكده بیمه با مدیر عامل انجمن تكافل مالزی و مدیران شركت تكافل مالزی

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، دکتر عسگری در ابتدا و پس از ارائه توضیحاتی در خصوص دوره‌آموزشی بین‌المللی برگزار شده توسط دانشگاه اینسیف برای هیات اعزامی صنعت بیمه ایران، به فعالیت ۳۷ شرکت بیمه در صنعت بیمه ایران و صدور مجور ارائه پنجره تکافل برای ۹ شرکت بیمه توسط پژوهشکده اشاره کرد و افزود: پژوهشکده بیمه در گام بعد در نظر دارد با همکاری شرکت‌های تکافل مالزی اولین شرکت تکافل ایران را تاسیس نماید و در این راستا اولین درخواست پژوهشکده بیمه از انجمن تکافل مالزی سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه تکافل و ارائه اطلاعات پیرامون محصولات جدید تکافل انجمن تکافل مالزی به پژوهشکده بیمه می‌باشد. وی همچنین خواستار انتقال تجربیات این انجمن در راستای راه اندازی انجمن تکافل در ایران شد.
رئیس پژوهشکده بیمه از مدیران انجمن تکافل مالزی و مدیر شرکت تکافل مالزی جهت حضور در همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲ دعوت کرد و افزود؛ تا کنون انجمن تکافل مالزی ۵ مقاله جهت ارائه در این رویداد به دبیرخانه همایش ارسال کرده است.
رئیس پژوهشکده بیمه با اشاره به نشست مشترک مدیران صنعت بیمه با رئیس جمهور و ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشکده حوزه تکافل در این نشست، از تاکید رئیس جمهور بر تسریع در راه اندازی تکافل در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد؛ دولت، وزارت اقتصاد و بیمه مرکزی موافق و حامی اجرای تکافل هستند و امید است با همکاری انجمن تکافل مالزی، انجمن تکافل مالزی، اولین شرکت تخصصی تکافل در ایران راه اندازی گردد.
دکتر عسگری با اشاره به حضور دانش‌پژوهانی از صنعت بیمه ایران در مالزی به منظور شرکت در دوره آموزشی نظری و عملی تکافل دانشگاه اینسیف اعلام کرد پژوهشکده بیمه آمادگی دارد تا با همکاری انجمن تکافل مالزی برنامه آموزشی مشابهی را در مالزی، ایران و یا امارات متحده عربی برگزار نماید. دفتر شرکت بیمه ایران در امارات نیز  می‌تواند میزبان اساتید و دانش‌پژوهان این رویداد علمی باشد.
رئیس پژوهشکده بیمه همچنین با اشاره به قرار داشتن تاسیس اولین شرکت تخصصی تکافل در اولویت برنامه‌های سال جاری پژوهشکده بیمه، آمادگی پژوهشکده را برای تسهیل این موضوع در قالب اعزام مدیران صنعت بیمه ایران به مالزی و یا میزبانی از مدیران ارشد کشور مالزی جهت بررسی طرح تاسیس شرکت تکافلی مشترک بین ایران و مالزی اعلام کرد.
در ادامه این نشست محمد صبری رملی مدیر اجرایی شرکت تکافل مالزی ضمن ارائه مطالب علمی در خصوص ظرفیت و چشم انداز تکافل در جهان و به ویژه در مالزی و همچنین تشریح ارکان و نحوه عملکرد تکافل در این کشور ابراز امیدواری کرد اولین شرکت تکافل در ایران در آینده نزدیک راه اندازی گردد. وی ضمن تبیین وجوه همکاری پژوهشکده بیمه و انجمن تکافل مالزی به ویژه در زمینه سرمایه‌گذاری مشترک، بر لزوم شناسایی بازار، تبیین هدف و جامعه تکافل در ایران و همچنین ضرورت وقوف صنعت بیمه بر بخش حاکمیتی کشور، مقررات بیمه و الزامات سرمایه از منظر کسب و کار و تجارت تاکید کرد.
مدیر اجرایی شرکت تکافل مالزی با بیان این که در مالزی، ۲۵ شرکت بیمه و تکافل عمومی و ۲۶ شرکت بیمه عمر و تکافل خانواده با الگوی‌های کسب و کار متفاوت و مجزا فعالیت دارند، اولین گام در آغاز همکاری صنعت بیمه مالزی و صنعت بیمه ایران در قالب سرمایه‌گذاری مشترک در ایران را برگزاری نشست مشترک میان مدیران عامل شرکت‌های تکافل کشور مالزی و مدیران عامل شرکت‌های بیمه ایران برشمرد و تاکید کرد؛ در این نشست با تبادل نظر در خصوص تاسیس شرکت تکافل، تاسیس شرکت تکافل در قالب سرمایه‌گذاری مشترک و تبدیل شدن به یک شرکت جهانی رقم خواهد خورد.
پس از آن دکتر عسگری با استقبال از برگزاری نشست مشترک میان مدیران عامل شرکت‌های تکافل عمومی و تکافل خانواده کشور مالزی با مدیران عامل شرکت‌های بیمه ایران، آمادگی و موافقت اولیه پژوهشکده بیمه و شرکت‌های بیمه ایرانی با سرمایه‌گذاری مشترک میان صنعت بیمه مالزی و ایران را اعلام کرد.
دکتر عسگری با تشریح اقدامات پژوهشکده بیمه در حوزه تکافل در طول یک و نیم سال گذشته از قبیل برگزاری وبینارهای تخصصی، ترجمه چند عنوان کتاب، انتشار اسناد علمی، برنامه‌های آموزشی کوتاه مدت با همکاری دانشگاه اینسیف و برگزاری وبینار‌های آموزشی با همکاری دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی IIUM برای صنعت بیمه ایران و اختصاص برخی از کارگاه‌های پسارویداد همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۲ به موضوع تکافل تصریح کرد، علیرغم چالش‌های موجود به دلیل تحریم‌ها علیه ایران، از منظر علمی تحریمی وجود ندارد. در آخرین دیدار پژوهشکده بیمه و انجمن تکافل مالزی نیز “مالی اسلامی برای دیگر کشورها” به عنوان چشم‌انداز بیمه مالزی در سال‌های ۲۰۲۲-۲۰۲۶ مطرح گردید و با توجه به این موارد، به نظر می‌رسد که همکاری مساعدی بین دو مجموعه انجام خواهد شد.
دکتر محمد رادزوآن مدیر عامل انجمن تکافل مالزی نیز در این نشست با اعلام آمادگی انجمن تکافل مالزی جهت راه اندازی شرکت تکافل در ایران، حضور مدیران عامل شرکت‌های بیمه ایران و مالزی در نشست مشترک را بسیار ارزشمند دانست و افزود این جلسه فرصت مغتنمی برای تعامل مدیران عامل شرکت‌های بیمه، آشنایی با یکدیگر و تبادل نظر در خصوص زمینه‌های همکاری می‌باشد.
دکتر رادزوآن اعلام کرد در صورت حضور و بازدید هیئت اعزامی ایرانی در انجمن تکافل مالزی، بازدید از انجمن، آشنایی با آمار و ارقام صنعت تکافل مالزی و آشنایی با مسیر راهبردی انجمن برای آن‌ها ارائه خواهد شد. وی با تبیین جزییات تاسیس شرکت تکافل تاکید کرد در صورت تفکیک کسب و کار تکافل عمومی و تکافل خانواده و صدور مجوز مجزا از سوی نهاد ناظر، تفکیک در مدیریت و عملیات نیز اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.
مدیر عامل انجمن تکافل مالزی با اشاره به فعالیت این انجمن در اندونزی در قالب سرمایه‌گذاری مشترک تاکید کرد که برای تاسیس شرکت تکافل در ایران، لازم است تمامی شرایط پیرامون آن، مانند نهادها، مؤسسات جدید، دستورالعمل‌ها، مقررات مهیا باشد و انتشار مسیر تکافل برای افکار عمومی بسیار ارزشمند و راهگشا است.
حضرالدین حسن مدیر بازاریابی شرکت تکافل مالزی نیز خاطر نشان کرد،  این نشست نقطه آغاز مناسبی برای سرمایه گذاری مشترک شرکت‌های مالزی و ایران و تاسیس اولین شرکت تکافل ایرانی خواهد بود. گام دوم نیز اعزام هیئت‌هایی از پژوهشکده و صنعت بیمه ایران به مالزی و دیدار با شرکت‌های تکافل این کشور خواهد بود تا انتقال دانش به این طریق و نیز در قالب سمینار در مالزی و ایران صورت پذیرد.
دکتر عسگری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی آزمایشگاه ریسک توسط پژوهشکده بیمه در آینده نزدیک، از تنظیم اولین نسخه قانون تکافل در ایران و ارائه به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
رئیس پژوهشکده با اشاره به نشست دیدار مشترک رئیس جمهور ایران با مقامات کشور سوریه و امضای تفاهم نامه میان شرکت تکافل عقیله سوریه و صنعت بیمه ایران افزود؛ به موجب این تفاهم‌نامه همکاری شرکت بیمه مشترک ایران و سوریه به صورت مشارکت ۴۰ درصدی از طرف سوریه و مشارکت ۶۰ درصدی از طرف ایران خواهد بود. در جلسه با مقامات صنعت بیمه سوریه نیز پژوهشکده بیمه آمادگی کامل خود را برای حمایت کامل از این برنامه‌های اعلام داشته است. همچنین آمادگی پژوهشکده بیمه برای ارائه دوره آموزشی در دبی و رایزنی با کشور مالزی جهت ارائه دوره‌های آموزشی برای شرکت‌های تکافل سوری، در ایران، امارات یا سوریه اعلام شده است.
شایان ذکر است در پایان این دیدار از امکانات آموزشی انجمن تکافل مالزی بازدید به عمل آمد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.