×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

دوره مقدماتی تربیت مدرس بیمه‌ای در بیمه سرمد برگزار شد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، یاسر فرهی افزود: در دوره مقدماتی دکتر غلامرضا خاکی، عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه تهران طی جلسه‌ای ۸ ساعته سرفصل‌های مختلفی را به اساتید شرکت بیمه سرمد تدریس کرد.

سرپرست مدیریت منابع انسانی ادامه داد: سرفصل‌های این دوره آموزشی حضوری شامل تجربه و روش استنباط آموزه، تجربه پر طنینی، انواع آموزه‌های حاصل‌شده از تجربه، تدریس ترازمند و آموزه‌های منشی و روشی بود.

آقای فرهی با اشاره به اهداف این دوره گفت: سرآمدی شرکت با رویکرد تدریس و توسعه سرمایه انسانی و آشنایی با روش‌های تدریس و رویکردهای یادگیری از اهداف برگزاری دوره مقدماتی تربیت مدرس بیمه‌ای بود.

سرپرست مدیریت منابع انسانی در پایان اشاره کرد: شرکت‌های مختلف بیمه‌ای با استقبال از برگزاری این دوره، خواستار حضور در دوره‌های بعدی شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *