×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

بیمه کوثر، نایب قهرمان سومین المپیاد ورزشی صنعت بیمه کشور

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط‌ عمومی بیمه کوثر و اعلام فرهاد اکبر رئیس کمیته فنی شورای ورزشی صنعت بیمه، مسابقات سومین دوره المپیاد ورزشی صنعت بیمه با عنوان “گرامیداشت شهدای غزه” در رشته های دارت، شطرنج، فوتبال دستی، فوتسال و تنیس روی میز در ۲ بخش آقایان و بانوان برگزار گردید.

وی بیان داشت: مدال طلای مسابقات تنیس روی میز در هر ۲ بخش آقایان و بانوان نصیب بیمه کوثر شد و جایگاه سوم رشته های فوتسال و فوتبال دستی هم به این شرکت رسید.

رئیس اداره تربیت بدنی شرکت عنوان نمود: بیمه کوثر با کسب ۲ طلا و ۲ برنز در جدول رتبه بندی مسابقات به مقام نایب قهرمانی سومین المپیاد ورزشی صنعت بیمه کشور رسید و بیمه دی و بیمه متقابل کیش در جایگاه های اول و سوم این مسابقات قرار گرفتند که میزبانی دیدارهای فوتبال دستی این المپیاد هم بر عهده بیمه کوثر بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.