×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۴
سیاست واردات تیلاپیا در ازای صادرات باید دنبال شود

آقای الویری، مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم‌آبی گفت: در ابتدای امسال سهمیه کود شیمیایی یه عنوان یکی از اساسی‌ترین نهاده های ماهیان گرم آبی قطع شد و نرخ آن در بازار آزاد ۷ برابر افزایش یافت.

به گفته او، با قطع سهمیه کود شیمیایی و افزایش ۷ برابری در بازار آزاد، متوسط وزن ماهیان گرم آبی از ۱‌.۵ کیلو به ۷۵۰ گرم رسید.

الویری از کاهش ۲۵ درصدی تولید ماهیان گرم آبی خبر داد و گفت: امسال برآورد می شود که تولید ماهیان گرم آبی به ۱۵۰ هزار تن برسد.

مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی نرخ کنونی هر کیلو ماهی آزاد سرمزرعه را ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان، آمور را ۱۳۰ هزار تومان، تیلاپیا را ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان و سفید پرورشی را ۱۳۰ هزار تومان اعلام کرد.

به گفته او، تولید گونه تیلاپیا در ۵ استان کشور مجاز است که طبق آمار سالانه ۸۶۰ هزار تن تولید می شود.

الویری گفت: سیاست واردات تیلاپیا در ازای صادرات باید انجام شود، از این رو انتظار داریم که اگر مسئولان خواستار واردات تیلاپیا هستند، در مقابل صادرات کپور به عراق را هم باز کنند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...