×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
دو توصیه به سهامداران «فخوز»

بنابراین می توان گفت که یکی از اصلی ترین سرفصل های خروجی نقدی (هزینه خرید آهن اسفنجی به عنوان ماده اولیه) که نوعی هزینه غیرقابل کنترل برای مدیریت بود ، به هزینه قابل کنترل تبدیل شده که این رویداد مثبت ، تاثیر قابل ملاحظه ای بر اصلی ترین نسبت های سود آوری بیزینس یعنی حاشیه سود ناخالص ، عملیاتی و خالص خواهد داشت ، به خصوص آنکه صورت های مالی شرکت گویای تخصص بالای تیم مدیریتی در کنترل بهینه هزینه های تولیدی است.

برای مثال در نیمه نخست ۱۴۰۲ سرفصل بهای تمام شده فعالیت های تولیدی در قیاس با مدت مشابه تنها ۳۴% افزایش یافته و این در حالیست که در بسیاری از شرکت های بورسی ، اعداد مندرج در این قسمت ، تحت تاثیر شرایط متورم محیط اقتصادی ، رشد های ۳ رقمی را ثبت کرده اند. البته باید توجه داشت که دیگر پوینت های مثبت این کارخانه برای شرکت آن است که نه تنها وابستگی شرکت به تامین کنندگان داخلی این محصول کمتر شده و خیال سهامداران از بابت پیوستگی فرآیند تولید محصول استراتژیک یعنی شمش بلوم بیلت آسوده می شود ، بلکه دستیابی به بودجه های عملیاتی تهیه شده نیز راحت تر خواهد شد ؛ چرا که کادر مدیریتی می تواند بر اساس برنامه بودجه شده ، میزان و سرعت تولید این محصول کلیدی را تغییر دهد.

در دوره عملیاتی ۸ ماهه منتهی به آبان ۱۴۰۲ ، ارزش درآمد های تجمیعی شرکت به حوالی ۴۸ هزار میلیارد تومان رسیده که در قیاس با دوره مشابه تقریبا ۱۶ همت رشد را نشان می دهد. عملکرد شرکت در دو ماه گذشته به ترتیب ۶٫۱۴ و ۷٫۹۴ هزار میلیارد تومان درآمد به همراه داشته ، به عبارتی درآمد دو ماه ابتدایی پاییز بالغ بر ۱۴ همت محاسبه شده که معادل ۳۴% درآمد بودجه شده است.

شمش فولادی بلوم بیلت با سهم ۶۰% در سبد درآمدی ۸ ماهه ، محصول اصلی بیزینس محسوب می شود. در دوره عملیاتی ۸ ماهه منتهی به آبان ۱۴۰۲ ، مجموعا ۱٫۴۳ میلیون تن شمش فولادی به بازار های هدف عرضه شده که از این مقدار ، ۶۶% معادل ۹۳۹ هزار تن در بازار داخلی فروخته شده ؛ فلذا میانگین تناژ فروش ماهانه داخلی محصول ۱۱۷ هزار تن محاسبه شده است. از ابتدای آذر ماه شرکت توانسته با عرضه ۹۷ هزار تن شمش بلوم و بیلت در بورس کالا ، ۶۳% تناژ فروش ماه قبل را پوشش دهد و تقریبا ۱٫۸ هزار میلیارد تومان درآمد از محل فروش شمش فولاد کسب کند. همچنین بیشترین و کمترین نرخ فروش این محصول استراتژیک در این بازه ۲۰ روزه به ترتیب ۱۹ و ۱۸٫۳ میلیون تومان در هر تن بوده است.

در خصوص محصول تختال نیز باید گفت که از ابتدای آذر ماه ، ۵۱ هزار تن اسلب با میانگین قیمت ۱۹٫۷ میلیون تومان در هر تن در بورس کالا به فروش رفته و بیش از ۱ هزار میلیارد تومان درآمد عاید بیزینس شده است. تناژ فروش داخلی این محصول در ماه گذشته تقریبا ۸۵ هزار تن گزارش شده ، فلذا ۶۰% تناژ فروش ماه گذشته در این مدت ۲۰ روزه کاور شده است.

توجه فرمایید که در این روز ها ، معاملات سهام شرکت با p/s کمتر از ۱ ( عدد ۰٫۹۴ ) انجام می شود ؛ عددی که بر اساس فلسفه سرمایه گذاری ارزش محور ، گویای کمتر بودن قیمت تابلو نسبت به ارزش ذاتی سهم است. نماد معاملاتی شرکت طی یک سال گذشته از قیمت های ۲۰۰ الی ۲۰۵ تومان به سقف ۴۹۰ تومان رسیده و بیش از ۱۳۵% سود سرمایه به سهامداران تقدیم کرده است. با توجه به وضعیت تکنیکال سهم ، بهترین سناریو های پیش روی سرمایه گذاران به شرح زیر است:

۱) صبر تا رسیدن به بالای سطح ۳۵۰ – ۳۶۰ تومان

۲) صبر و شکار سهم در منطقه حمایتی ۲۹۰ – ۳۰۰ تومان با ریسک به ریوارد ۴٫۶ ( نقطه ورود ۲۹۰ تومان ، حد ضرر ۲۷۵ تومان و حد سود ۳۶۰ تومان )

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.