×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳
کالاهای تولیدی مشاغل خانگی و روستایی، نشان استاندارد دریافت می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، نیره پیروز بخت در آئین گرامیداشت و تقدیر از تلاشگران برگزیده عرصه استاندارد و کیفیت در سالن همایش های بانک ملی بجنورد اظهار کرد: برای ۳۳ هزار و ۸۰۰ کالا و خدمات در کشورمان استاندارد تبیین شده است.

وی با بیان اینکه یک سوم از این استانداردها در دولت تدبیر و امید تدوین شده است، ادامه داد: در مقایسه با بسیاری از کشورهای توسعه یافته، این آمار قابل توجه است.

وی با اشاره به اینکه در کشورمان توجه به ظرفیت تولیدی صنایع متوسط و کوچک حرف اول را می زند، خاطرشان کرد: استاندارد همیشه به کمک صنایع آمده تا رونق تولید همراه با کیفیت باشد.

پیروزبخت با اشاره به اینکه کالای استاندارد پذیرش سریع تری در بازار صادرات دارد، علاوه بر انعقاد ۵۰ تفاهم نامه با دستگاه های مختلف داخل کشور، انعقاد ۵۰ تفاهم نامه با کشورهای دیگر در حوزه استاندارد برای منطبق سازی استانداردهای بین المللی را یک موفقیت خواند.

وی تصریح کرد: اگر قرار است محصولی به کشور دیگر صادر شود باید با رعایت چارچوب قواعد و استانداردها این امر صورت پذیرد.

وی با اشاره به اینکه استاندارد در دو کلمه نظم و قانون تعریف می شود، یادآور شد: یک زبان مشترک برای پیاده سازی استاندارد در واحدهای تولیدی ضروری است.

این مسئول با اشاره به تاکید دولت و مجلس بر استاندارد و توجه به کیفیت در این مقوله، سازمان ملی استاندارد را نهاد حاکمیتی فرابخشی توصیف کرد که باید در همه مولفه های موثر در حوزه اقتصادی و زندگی فعالیت کند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران ضمن ارائه گزارش عملکرد مختصری از فعالیت های انجام شده، گفت: بازرسی از دو هزار و ۵۰۰ ایستگاه CNG و تعطیلی ۱۰۰ ایستگاه در یک سال اخیر، بازرسی از واحدهای انرژی، برون سپاری فعالیت های استاندارد و فعالیت ۳۵۰ شرکت بازرسی کالا که در ایران و خارج از کشور فعالیت دارند از عملکرد حوزه استاندارد بوده است.

پیروز بخت یادآور شد: در داخل کشور حدود سه هزار نفر مسئول کارشناس استاندارد و ۱۰۰ هزار نفر در خارج از سازمان کار می کنند که این آمار نشان دهنده اشتغال زایی مناسب است.

وی با تاکید بر اینکه امروز فقط به دنبال این نباشیم که کالا مشمول استاندارد اجباری شود، افزود: همه فعالیت هایمان برای حفظ سلامت جامعه باید استاندارد شود.

پیروزبخت با بیان اینکه استاندارد در همه عرصه ها جاری و با بحث های سیاست اقتصاد مقاومتی عجین شده است، اظهار کرد: استانداردبا رونق تولید بسیار سر و کار دارد و رونق تولید نیز کاهش هزینه های تولید و بهره روری را به همراه دارد.

وی با تاکید بر ایجاد هم افزایی میان صنایع بالا دستی و پایین دستی، خاطرنشان کرد: استاندارد پلی میان صنایع بالا دستی و پایین دستی کشور است که قابلیت انعطاف پذیری دارد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه برای مقابله با تحریم ها، ستادی در سازمان استاندارد ایران تشکیل شده که مدام در حال بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صادرکنندگان است، اضافه کرد: در صورت نیاز با مشارکت و مداخله هیئت دولت و سایر مسئولان کشور مسائل حل می شود.

تاکید استاندار خراسان‌شمالی بر رعایت استاندارد در تولید کالای ایرانی

محمد علی شجاعی استاندار خراسان‌شمالی در ادامه این جلسه با تاکید بر رعایت استاندارد در تولید کالای ایرانی، گفت: رونق تولید به شرط رعایت همه جوانب آن میسر می شود، لذا کالای تولیدی باید با کیفیت مناسب به بازار عرضه شود.

وی اظهار کرد: یکی از شاخص های پیشرفت کشور، رعایت استاندارد برای حضور فعال در مسیر توسعه است.

وی اضافه کرد: در زمان تصدی مدیر کل فعلی سازمان استاندارد، انعقاد بیش از ۵۰ تفاهم نامه کاری با دستگاه های اجرایی به این معناست که حضور استاندارد در اجرا و عمل معنا شده است. 

شجاعی ادامه داد: حضور در عرصه تحقیقات و رهبری استانداردهای بین المللی نشان از رشد کشورمان در میادین جهانی دارد و میدان استاندارد را به میدان عمل و علم تبدیل کرده است.

وی مدیرکل استاندارد خراسان شمالی را نیز نیرویی پای کار، توانمند و فعال در عرصه استاندارد توصیف کرد که همیشه در صحنه حاضر است.

نماینده عالی دولت در خراسان شمال با اشاره به اینکه به استاندارد در عمل نیاز داریم، تصریح کرد: با توجه به تاکیدات رهبری و رئیس جمهور در این حوزه به نگاه بلند مدت نیاز است، گام برداشتن در مسیر توسعه نیازمند رعایت آداب آن است، نمی توانیم حرف از تحقق تولید بزنیم اما استاندارد و کیفیت را در نظر نگیریم.

شجاعی افزود: استاندارد امروز ۴۰ هزار قلم کالا و خدمات را در کشورمان شامل شده است.

وی با بیان اینکه با نگاه نادرست به بخش تولید و عدم رقابت سالم، شاید برخی کالاهای غیر استاندارد در بازار عرضه شود، افزود: عدم رعایت استاندارد نگاه اشتباه به رونق تولید و ضد تولید است.

وی با اشاره به اینکه اگر اداره کل استاندارد وظیفه خود را خط به خط انجام ندهد، تولید کننده بدون حمایت کالای خود را بی کیفیت تولید کرده است، تصریح کرد: حمایت بی مورد عامل عدم رعایت استاندارد است.

شجاعی با تاکید بر اینکه حق نداریم کالای بی کیفیت در استان تولید کنیم، خاطرنشان کرد: با اصلاح ساده سبک زندگی می توان مسیر درست را طی کرد.

استاندار خراسان شمالی از مسئولان حوزه استاندارد خواست با قوت تمام در این استان فعالیت کند تا از تولید کالاهای بی کیفیتی که در شأن یک ایرانی نیست، جلوگیری شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.