به گزارش تجارت گردان به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی نیز در این جلسه توسعه ظرفیتهای درمان مستقیم را با توجه به ارائه خدمات کیفی و رایگان در این بخش به بیمهشدگان و بازنشستگان، از اولویتهای راهبردی سازمان تأمیناجتماعی معرفی کرد و گفت: در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در مجموع ۱۳۳ پروژه عمرانی تأمیناجتماعی با زیربنای بیش از ۹۰۰ هزار متر مربع و بودجه ۹۶۸۲ میلیارد تومان عمدتاً در مناطق کمتر برخوردار در حوزههای درمانی، بیمهای و رفاهی تکمیل شده یا در حال طراحی و اجراست که از این تعداد، ۲۹ پروژه در سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری رسیده یا خواهد رسید که بیش از ۸۰۰ تخت بیمارستانی به ظرفیت درمانی این سازمان اضافه میکند.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی افزود: در استان لرستان، ظرفیت بیمارستان نرگس دورود از ۳۲ به ۶۴ تخت افزایش پیدا کرده که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان برای این توسعه، هزینه شده و در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت داشته است.
موسوی از هزینه حدود یک هزار میلیارد تومان برای ایجاد و توسعه زیرساختهای درمانی تأمیناجتماعی لرستان خبر داد و گفت: برای احداث درمانگاه تخصصی و فوقتخصصی بیمارستان تأمیناجتماعی خرمآباد نیز ۱۸۰ میلیارد تومان هزینه شده و ۶۸ درصد پیشرفت داشته است.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی افزود: برای بهسازی بخشهای مختلف سی.سی.یو، مردان و زنان، آمادهسازی و بهسازی سایت بحران، خرید دیزل ژنراتور و دو دستگاه چیلر بیمارستان خرمآباد نزدیک ۴۵ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی همچنین گفت: دو دستگاه سونوگرافی، دستگاه سنگشکن بروناندامی و دو دستگاه فیکو چشم که از پیشرفتهترین دستگاهها در حوزه درمانهای چشم پزشکی است، خریداری و به بیمارستانهای ملکی سازمان استان لرستان تحویل شده است.
وی افزود: در مورد جابجایی درمانگاه شماره ۳ تأمیناجتماعی خرمآباد و انتقال آن از ساختمان شعبه یک تأمیناجتماعی خرمآباد، درمانگاه جدید در ساختمان بایگانی راکد جنب شعبه یک تأمیناجتماعی براساس استانداردهای درمانی احداث خواهد شد و در مورد جداسازی کلینیک آیتاله کمالوند از ساختمان ادارهکل تأمیناجتماعی استان نیز در صورت تأمین زمین مناسب از سوی استان؛ اقدام خواهد شد.
افتتاح درمانگاه استیجاری الشتر و حضور در برنامه کلنگ زنی درمانگاه ملکی این شهرستان از دیگر برنامههای سفر مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی به استان لرستان است.