×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

تجهیز Refractory Line Ducts اوایل خردادماه به فولاد اقلید می‌رسد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اقلید، تجهیز Refractory Line Ducts با پیشرفت حداکثری طبق برنامه ساخته‌شده که بخشی از آن نیز رنگ‌آمیزی شده و کار آن به اتمام رسیده است. این تجهیز با وزنی بیش از ۴۰۰ تن، وظیفه انتقال و گردش انواع گازها و سیالات حرارت بالای مورداستفاده در مجموعه تولید آهن اسفنجی در ناحیه ریفرمر را بر عهده دارد.

این تجهیز طبق پیش‌بینی‌ها اوایل خردادماه از محل کارخانه شرکت «ارس فولاد» به سمت سایت فولاد اقلید پارس بارگیری خواهد شد و در آینده‌ای نزدیک نصب آن نیز آغاز می‌گردد.

Refractory Line Ducts دارای نقش حیاتی در صنایعی مانند تولید فولاد، تولید برق و پتروشیمی است. این تجهیز به حفظ و هدایت گازهای داغ کمک می‌کند و کارایی و ایمنی در فرایندهای مختلف را تضمین می‌نماید. همچنین این لوله‌ها برای حفظ دماهای بالا و محافظت از تجهیزات اطراف در برابر آسیب حرارتی بسیار ضروری هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *