مهدی مقیمی از کارشناسان واحد فرهنگ و خانواده مدیریت آموزش و توسعه سرمایه انسانی فولاد مبارکه با بیان این مطلب گفت: «ازدواج تا ازدواج» به معنی همراهی حمایتی در زمینه شناختی و آموزشی از بدو استخدام و تجرد همکاران تا زمان ازدواج فرزندانشان است که برای تمامی همکاران در نظر گرفته شده است و بهمراتب طی فواصل زمانی و تغییرات وضعیت خانواده همکاران همچنان ادامه دارد.
وی گفت: بهمنظور دعوت به حضور فراگیران در این مجموعه آموزشها، متغیرهایی از جمله وضعیت تأهل، سابقه ازدواج و تعداد فرزندان مدنظر قرار گرفت که خوشبختانه مورد استقبال و توجه همکاران قرار گرفته و با پوشش گسترده در حال اجراست.
مقیمی با بیان اینکه فولاد مبارکه سازمانی دوستدار خانواده است، گفت: در همین راستا همچنان که آموزشهای خانواده در جریان است و کلیه ابعاد رشد و توسعه حوزه روانشناختی خانواده موردتوجه است، در یک اقدام تحولی و بهبودگرایانه، مرکز آموزش و توسعه سرمایه انسانی اقدام به راهاندازی «باشگاه همسران» ویژه همسران کارکنان نموده است.
به گفته این کارشناس واحد آموزش انتظار میرود این طرح در حوزههای ذیل مؤثر واقع شود:
بهبود روحیه و افزایش رضایت شغلی کارکنان؛ احساس مشارکت و تعلقخاطر بیشتر همسران؛ ایجاد فرصت آشنایی و تعامل بیشتر همسران؛ ارائه کارگاهها و دورههای آموزشی در زمینههای مختلف مانند هنر آشپزی ورزش و سلامت؛ ایجاد گروههای حمایتی برای همسران کارکنان که بتوانند تجربیات و چالشهای خود را به اشتراک بگذارند و گروههای حمایتی خودگردان داشته باشند؛ افزایش حس مسئولیت اجتماعی با تشویق همسران به مشارکت در برنامههای خیریه و داوطلبانه؛ کاهش تعارضات خانواده؛ فرزندپروری هوشمندانه؛ بازتعریف و تقویت جایگاه همسران در خانواده.
پذیرش عضو برای باشگاه همسران از هفته جاری
در همین زمینه، مینا عابدینی دیگر کارشناس این واحد نیز افزود: باشگاه همسران با هدف توسعه و توانمندسازی همسران کارکنان و بانوان شاغل، در چهار بُعد ارتباط با خود، ارتباط با همسر، فرزند و جامعه، مجموعه رویدادهای متنوع آموزشی را طراحی و تدوین کرده است که طی هفته جاری اقدام به عضوگیری و جذب مخاطبان میکند.
وی گفت: ارتباط و اتصال زنان با یکدیگر برای تقویت روح زنانگی و پشتوانه فکری این طرح است؛ چراکه جنبشهای فمینیستی اغلب ارزشهای مردانه، جسارت و قدرت را بزرگ جلوه داده و ستودهاند و از طرف دیگر ارزشهای زنانه و پیوند مادرانگی را دست و پاگیر و ضعف دانستهاند. این در حالی است که زن معاصر تواناییها و دستاوردهای زیادی فراتر از معیارهای این جنبش داشته و دارد و بردباری، شکیبایی و پذیرشگری زنانه در او کمرنگتر از پیش شده است؛ بنابراین سیاست کلی به سمت ایجاد هستهها و کانونهای مستقل و خودگردان متناسب با علاقهمندیها و توانمندیهای بانوان است.
عابدینی خاطرنشان کرد: این طرح همراستا با مجموعه اقدامات دیگر نظیر خدمات روانشناختی مراکز مشاوره طرف قرارداد و مجموعه آموزشهای خانواده با هدف تحکیم بنیان خانواده به سبد ابزارهای توسعهای خانواده اضافه شده است؛ ازاینرو طی هفته جاری مرحله عضوگیری و جذب در طرح باشگاه همسران آغاز خواهد شد.
وی گفت: سایر فراخوانها و اطلاعیهها در این زمینه در مقطع زمانی برنامهریزیشده به سمع و نظر کلیه همکاران محترم خواهد رسید.
https://tejaratgardan.ir/?p=318609