×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳
شستا فرآیند پیشرفته‌ی فرآوری نقره در مقیاس صنعتی را برای اولین بار در کشور بومی کرد

به گزارش تجارت گردان به نقل از شستا رسانه، در راستای هم‌افزایی درون‌گروهی، شرکت‌های گروه صدر تأمین (شرکت‌های توسعه معادن پارس تأمین و طلای صدر تفتان) وابسته به شستا، قرارداد همکاری فی‌مابین به امضا رساندند.

این قرارداد، به منظور ارایه‌ی خدمات فنی و مهندسی پروژه‌ی احداث کارخانه‌ی نقره، با تمرکز بر صحه‌گذاری اسناد طراحی مهندسی پایه و تفصیلی، بخش‌های فرآیند مکانیک برق و ابزار دقیق منعقد شد.

طی این قرارداد، گروه مهندسی فناوری صدر فردا در کنار طراحان و مشاوران شرکت پارس تأمین در طرح راه‌اندازی خط تولید شمش نقره با ظرفیت خوراک ۱۹۶ تُن در روز همکاری خواهند داشت.

امیرحسین نادری، مدیرعامل هلدینگ صدر تأمین در آیین امضای این قرارداد با اشاره به نیاز کشور به توانمندی‌های فنی و مهندسی به خصوص در حوزه‌ی زغال‌سنگ، فرآوری طلا و نقره و عناصر نادر، اظهار امیدواری کرد که با ارجاع پروژه‌های متعدد تخصصی و استراتژیک شرکت‌های گروه تاصیکو به صدر فردا، این شرکت طی دو سال آینده به یکی از قوی‌ترین شرکت‌های فنی مهندسی کشور تبدیل شود.

وی افزود: یکی از الزامات گسترش فعالیت‌های صدر تأمین به عنوان هلدینگ توسعه‌ای، در اختیار داشتن ابزار فنی مهندسی قوی است که این جایگاه برای شرکت فنی مهندسی صدر فردا تعریف شده است.

نادری تأکید کرد: برای صدر فردا در قدم اول چند پروژه به‌طور هم‌زمان در نظر گرفته شده که طراحی بلوک ۶ پروده ۴، مدیریت پروژه‌ی الیاف شیشه و صحه‌گذاری طراحی کارخانه‌ی نقره از جمله‌ی آن‌هاست.

مدیرعامل هلدینگ صدر تأمین اظهار داشت: طراحی اولیه‌ی کارخانه‌ی فرآوری نقره پیش از این توسط شرکت مشاور انجام شده بود؛ اما برای حصول اطمینان از پاسخ‌گویی فرآیند، با در نظر گرفتن پیچیدگی ماده‌ی معدنی موجود و هم‌چنین هزینه‌های انجام گرفته و این‌که فرآیند مریل‌کرو برای فرآوری نقره برای اولین بار در کشور اجرا می‌شود، لازم بود این روند توسط یک شرکت مهندسی مجدداً بررسی و صحه‌گذاری شود.

محمدنبی نوری، مدیرعامل توسعه معادن پارس تأمین با تأکید بر تعدد پروژه‌های این شرکت گفت: با در نظر گرفتن اهمیت بومی کردن دانش خارجی در ایران، پارس تأمین همواره در اجرای پروژه‌ها به همراهی تیم مهندسی قوی نیاز داشت که با حضور صدر فردا به‌عنوان بازوی اجرایی قوی برای پارس تأمین این امکان میسر شده است.

شرکت مهندسی فناوری صدر فردا، به عنوان بازوی مهندسی و نوآوری شرکت سرمایه‌گذاری صدر تأمین تأسیس شده که هدف از حضور این شرکت در قرارداد مشارکت در پروژه‌ی تأیید طراحی کارخانه‌ی نقره، به عنوان شرکتی حرفه‌ای و چابک در زنجیره‌ی ارزش معادن و مواد معدنی، افزایش تجربه در پروژه‌های صنعتی و رسوب دانش مهندسی و توسعه‌ی استفاده از آن در کسب‌وکارهای آتی هلدینگ بوده است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.