×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۳
افتتاح ۳۰ پروژه در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)

به گزارش تجارت گردان به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن با حضور مسعود پزشکیان رییس‌جمهور، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی و معاونان و مدیران کل وزارت راه و شهرسازی، پروژه‌های قابل افتتاح در تمامی استان‌های کشور در حوزه مسکن و شهرسازی و حمل و نقل به بهره‌برداری رسید.

پروژه‌های حوزه‌های مسکن، شهرسازی، حمل و نقل و هواشناسی استان تهران شامل؛ ۳۰ پروژه فرودگاه امام خمینی (ره) و ۷ پروژه حمل‌ونقلی با حضور سعید چلندری مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) افتتاح شد.  

محمد صادق معتمدیان استاندار تهران در ابتدای این مراسم اظهار کرد: امروز با دستور رئیس جمهوری ۴۸۰۲ میلیارد تومان پروژه‌های مختلف در سطح استان به بهره برداری می رسد که ۳۰ پروژه مربوط به شهر فرودگاهی امام خمینی با  اعتبار ۱۹۰۰ میلیارد تومان و مابقی مربوط به حوزه راه ها و حمل و نقل به ویژه رفع ۷۵ نقطه حادثه خیز در سطح استان تهران است. 

وی افزود: با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی برای پروژه های نیمه تمام بخش مسکن در شهرهای جدید اتفاقات خوبی افتاده و به ۴۵۰۰ واحد مسکونی شهر پرند که به دلایل مختلفی مشکلات اجرایی و حقوقی داشتند، ورود خواهیم کرد.

سعید چلندری مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) که به همراه حسین پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و حسین خانلری مدیرعامل ایران ایر در محل افتتاح پروژه های شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) حضور داشت در این مراسم اظهار کرد: شهر فرودگاهی امام خمینی با وسعت ۱۴ هزار هکتار و برخورداری از ۱۶۰ هزار متر مربع پایانه مسافری یکی از بزرگترین دروازه های ورودی و خروجی مسافر به کشور عزیزمان است که روزانه پذیرای حداقل ۱۵۰ و حداکثر ۳۵۰ پرواز است و از آنجایی که یکی از توصیه‌های وزیر راه و شهرسازی مصوبات برنامه هفتم توسعه کشور بوده، این شرکت با حمایت و عنایت خاص وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تمامی مصوبات را در شهر فرودگاه امام خمینی(ره) اجرایی کرده و اقداماتی که به سرانجام می‌رسانند در راستای مصوبات مذکور صورت پذیرفته است.

وی افزود: در شهر فرودگاهی امام(ره) تعداد ۳۰ پروژه عمرانی و فرودگاهی به ارزش تقریبی ۱۹۰۰ میلیارد تومان از جمله بهسازی، استریپ سازی و روکش آسفالت باند فرودگاه پس از ۲۰ سال، نصب دستگاه کمک ناوری آی ال اس، سیستم هدایت و فرود هواپیما، نصب ۱۷۰ دستگاه عوامل پروازی، آماده سازی فاز اول هسته پیشران منطقه آزاد تجاری به مساحت ۱۰۷ هکتار و ساختمان امنیت پرواز و اولین و مجهزترین مرکز تست موتور هواپیما در کشور که توسط بخش خصوصی احداث شده، شهر تجهیزات پزشکی که در منطقه آزاد شهر فرودگاهی آماده شده، به همراه ۲۳ پروژه عمرانی و فرودگاهی دیگر گوشه‌ای از اقدامات همکارانم در شهر فرودگاهی بوده که با حمایت دکتر صادق به اتمام رسیده است.

مدیرعامل شهر فرودگاهی در ادامه بیان کرد: تعداد هفت پروژه حمل و نقلی به ارزش ۲۹۰۰ میلیارد تومان شامل یک دستگاه زیرگذر و جمع آوری گذرگاه همسطح، بازسازی ۳۰۰ متر خط تست کارخانجات لکوموتیو، رفع ۷۵ نقطه حادثه خیز، اجرای ۶۰ کیلومتر حفاظ بتنی و فلزی، اجرای ۴۲ کیلومتر روشنایی طولی و ۲۲ نقطه روشنایی، اجرای روکش آسفالت محورهای فرعی و روستایی به طول دو کیلومتر و آسفالت راه جدید به طول ۱۴ کیلومتر که مجموعا ۴۸۰۲ میلیارد تومان ارزش دارد، اقدامات حوزه حمل و نقل بوده که توسط همکارانم در مجموعه وزارت راه و شهرسازی با محوریت سرکار خانم دکتر صادق وزیر فرهیخته و حمایت های استاندار محترم جناب آقای دکتر معتمدیان به انجام رسیده است.

سایر پروژه‌های استان شامل افتتاح یک دستگاه زیرگذر گل تپه و جمع آوری گذرگاه همسطح گل تپه، بازسازی ۳۰۰ متر خط تست کارخانجات لکوموتیو،  رفع ۷۵ نقطه پرتصادف یا حادثه خیز، اجرای حفاظ بتنی و فلزی جدید به طول ۶۰ کیلومتر، اجرای روشنایی طولی به طول ۴۲ کیلومتر و ۲۲ نقطه روشنایی، روکش آسفالت در محورهای فرعی و روستایی به طول ۴۶ کیلومتر و ساخت و آسفالت راه جدید روستایی به طول ۱۴ کیلومتر در مجموع با اعتبار ۴۸۰۲ میلیارد تومان است.  

گفتنی است، هم‌زمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در اولین سال دولت چهاردهم، در مجموع بیش از ۱۲۰ هزار میلیاردتومان پروژه در بخش‌های مسکن، حمل و نقل و هواشناسی شامل؛   ۸۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکونی شامل طرح‌های نهضت ملی مسکن، مسکن حمایتی، شهرهای جدید، بازآفرینی شهری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با ارزش بیش از ۷۴ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود. در بخش حمل‌ونقل نیز ۲ هزار و ۲۵۰ پروژه در بخش‌های جاده‌ای شامل آزادراه، بزرگراه، راه اصلی، رفع نقاط پرحادثه، روکش آسفالت راه‌های شریانی، راه روستایی، ریلی، فرودگاهی، دریایی و هواشناسی با اعتبار ۵۲ هزار میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.