×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۴
وضعیت اقتصادی نامناسب باعث افزایش سرقت خرد شده است

156862523

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس سردار حمید هداوند روز چهارشنبه در قرارگاه مبارزه با سرقت افزود: معتادان عامل اصلی سرقت های خرد هستند و از این رو جمع آوری و ساماندهی آنان می تواند تاثیر مستقیمی در کاهش سرقت داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم انجام اقدامات موثر و کلیدی در بحث مبارزه با سرقت اظهار داشت: در پی هر سرقتی احساس نا امنی برای مالباخته و بخشی از جامعه ایجاد می‌شود از این رو افزایش میزان سرقت می‌تواند احساس ناامنی را در جامعه افزایش دهد.

جانشین فرمانده انتظامی پلیس پایتخت با اشاره به اینکه آگاه‌سازی شهروندان و ارائه آموزش‌های همگانی می‌تواند در پیشگیری از وقوع سرقت تاثیر بسزایی داشته باشد گفت: لازم است در راستای چگونگی جلوگیری و پیشگیری از وقوع سرقت‌های منزل، خودرو، گوشی همراه و … آموزش‌های لازم به شهروندان ارائه شود چرا که پیشگیری همواره بهتر از درمان است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...