×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۱۴ اسفند , ۱۴۰۳
مستندسازی مهمترین کار شعب در مبارزه با پولشویی است

به گزارش تجارت گردان به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ احمد بیدی عضو هیات مدیره بانک مسکن که در نشست «مبارزه با پولشویی؛ انتظارات و خواسته‌های مراجع نظارتی» سخن می گفت؛ بر لزوم مستندسازی رفتار مالی مشتری در شعب تاکید کرد.

وی با اشاره به تصویب قانون مبارزه با پولشویی و اصلاحات بعدی آن بیان کرد: براساس این قانون و اصلاحیه‌های بعد از آن، بر اهمیت مبارزه با پولشویی در بانک تاکید شده است.

عضو هیات مدیره بانک مسکن اهمیت این مسئله را در سه منظر و سطح درون سازمانی، کشوری و بین المللی بررسی کرد و گفت: از منظر درون‌سازمانی، باید مقررات مربوطه در همه ارکان بانک اجرا شود.

بیدی در مورد مستندسازی در شعب در زمینه مبارزه با پولشویی گفت: با مستندسازی بخش زیادی از مسائل مبارزه با پولشویی در بلندمدت حل می‌شود و می‌توان جریان وجوه را مورد بررسی قرار داد.

وی در مورد موضوع فن‌آوری در مبارزه با پولشویی در بانک مسکن عنوان کرد: برنامه‌ای با همکاری ادارات کل فن‌آوری اطلاعات و مبارزه با پولشویی برای ارائه به بانک مرکزی تدوین شده تا مشکلات مربوط به تحلیل، ردیابی و رصد تراکنش برطرف شود.

عضو هیات مدیره بانک مسکن بیان کرد: تمرکز بر تحلیل بخشنامه‌های وارده باعث جلوگیری از تفسیرهای متنوع و متعددی در بانک خواهد شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.