×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

بسیاری از متقاضیان مسکن ملی ریزش می‌کنند

61530867

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، حیبب‌اله  طاهرخانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار  کرد: طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن در شهرهای جدید را در دو شکل مشارکت با سازندگان و ثبت نام از متقاضیان پیش می‌بریم.

وی افزود: در قالب طرح اقدام ملی مسکن، ساخت ۷۰ هزار واحد در شهرهای جدید تعریف شده که از این تعداد ۲۵ هزار واحد در شهرهای پرند، پردیس و هشتگرد در استان‌های تهران و البرز قرار دارند.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: بعد از انجام مرحله‌ی اول نام‌نویسی منتظر ارزیابی شرایط ثبت نام کنندگان هستیم تا ببینیم شرایط  چهارگانه چه کسانی احراز می‌شود. هنوز نمی‌دانیم  چه تعداد ریزش می‌کنند اما شواهد و قرائن حاکی  از آن  است که فرم «ج» درصد زیادی از افراد قرمز است یا سابقه مالکیت قبلی دارند.

طاهرخانی تصریح کرد: با توجه به برآوردهای اولیه قیمت هر متر مربع مسکن  ملی ۲.۵ تا ۳.۵ میلیون تومان است که با توجه به مکان و موقعیت پروژه‌ها در نقاط مختلف کشور، نرخ‌ها متفاوت است. حدود ۳۰ درصد مبلغ کل به شکل پیش‌پرداخت دریافت می‌شود و مابقی در بازه‌های زمانی مشخص و طبق زمان‌بندی دریافت خواهد شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.