×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۲ دی , ۱۴۰۴
هنگام، سهم قابل‌توجهی در تأمین نیازهای کشور و بازارهای صادراتی اوره خواهد داشت

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی هنگام، محمود امین‌نژاد به همراه جمعی از مدیران ارشد گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ضمن بررسی آخرین وضعیت تولید آمونیاک و پیشرفت‌های زیرساختی واحد اوره، با رحمان منصوریان سرپرست شرکت پتروشیمی هنگام، دیدار و گفت‌وگو کرد.

منصوریان با اشاره به نقش راهبردی پتروشیمی هنگام در تأمین نیازهای داخلی و صادراتی تاکید کرد: با تلاش شبانه‌روزی متخصصان و حمایت‌های مجموعه خلیج فارس، عملیات راه‌اندازی واحد اوره وارد فاز نهایی شده و پیش‌بینی می‌کنیم تولید رسمی این واحد در چند ماه آینده آغاز شود.

در ادامه، امین‌نژاد ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران و کارکنان پتروشیمی هنگام، اعلام کرد: گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس تمام توان خود را برای رفع موانع و تسریع در بهره‌برداری کامل از این پروژه به کار خواهد گرفت تا این مجموعه به یکی از قطب‌های تولید اوره در کشور تبدیل شود.

وی همچنین بر لزوم تأمین به‌موقع تجهیزات، همکاری نزدیک با پیمانکاران، و برنامه‌ریزی دقیق برای تکمیل فرآیند راه‌اندازی تأکید کرد: هدف ما این است که پتروشیمی هنگام به‌عنوان یک مجموعه پیشرو، سهم قابل‌توجهی در تأمین نیازهای کشور و بازارهای صادراتی داشته باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.