×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

بیش از ۱۲ هزار ثبت سفارش جمع‌آوری پسماند خشک در منطقه۱۳

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مجتبی فتحی، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه، با اشاره به استقبال گسترده شهروندان از اپلیکیشن «نوماند» در حوزه مدیریت پسماند خشک گفت: در سال ۱۴۰۳ ، ۷۷۱۲ مورد نصب اپلیکیشن نوماند و ۱۰۹۲۷ ثبت سفارش از سوی شهروندان منطقه ثبت شده است.
فتحی افزود: تنها در بازه زمانی فروردین‌ماه تا امروز، ۸۶۵ نصب جدید و ۱۶۲۳ ثبت سفارش در این اپلیکیشن انجام شده که نشان‌دهنده افزایش تعامل و آگاهی شهروندان نسبت به تفکیک پسماند از مبدأ است.
وی با اعلام آمار تجمیعی ادامه داد: در مجموع، ۸۵۷۷ نصب فعال و ۱۲۵۵۰ ثبت سفارش از طریق اپلیکیشن نوماند تاکنون به ثبت رسیده است که بیانگر تأثیرگذاری اقدامات آموزشی، اطلاع‌رسانی و اعتماد عمومی به این سازوکار هوشمند است.
معاون خدمات شهری منطقه ۱۳ با تأکید بر استمرار این روند گفت: استفاده از اپلیکیشن نوماند، گامی مؤثر در حذف زباله‌گردی، بازیافت اصولی و کمک به حفظ محیط زیست است و مشارکت شهروندان کلید موفقیت در این مسیر است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.