×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
بازدید سرزده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار از چند بازار پایتخت / تاکید بر ارتقای کیفیت و نظارت هوشمند

به گزارش تجارت گردان ، مهدی بختیارزاده با تاکید بر تمرکز سازمان بر کیفیت، تصریح کرد: افزایش کیفیت عرضه، اقدامی مستمر در سازمان است که به رشد مراجعه و استقبال مردم منجر شده است.

وی با اشاره به آمارهای رسمی در حوزه قیمت‌گذاری نیز گفت: براساس گزارش بانک مرکزی، میانگین قیمت‌ کالاها در میادین میوه و تره‌بار تا ۴۶ درصد پایین‌تر از قیمت مغازه‌های سطح شهر است. این اختلاف در مناطق شمالی شهر تهران حتی به بیش از ۱۰۰ درصد نیز می‌رسد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین همچنین درباره کیفیت گوشت‌های عرضه‌شده در این میادین افزود: گوشت قرمز درجه‌یک تولید داخل با نظارت دائمی دامپزشکان در سازمان عرضه می‌شود. برای هر دو میدان یک دامپزشک مستقر داریم و گوشت عرضه‌شده اغلب با اختلاف قیمتی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان نسبت به بازار آزاد به دست مصرف‌کننده می‌رسد. این کاهش قیمت ناشی از حذف واسطه‌ها و عرضه مستقیم توسط دامداران و تولیدکنندگان است.

او ادامه داد: در بخش گوشت بسته‌بندی نیز برخی برندهای متخلف پس از اخطارهای مکتوب و عدم اصلاح، از چرخه توزیع در سازمان حذف شده‌اند. در حال حاضر فقط برندهای معتبر و دارای کیفیت بهداشتی در میادین عرضه می‌شوند و نمونه‌برداری‌های آزمایشگاهی و بافت‌شناسی به صورت مستمر در حال انجام است.

بختیارزاده در پایان به آینده سیستم نظارتی سازمان اشاره کرد و گفت: برنامه داریم با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، نظارت هوشمند بر کیفیت کالاها را راه‌اندازی کنیم تا بدون نیاز به کنترل‌های انسانی، رصد مکانیزه و لحظه‌ای کیفیت محصولات در میادین صورت گیرد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.