×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
استفاده از هوش مصنوعی در شناسایی دارایی‌های معدنی کشور

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، دکتر نیک‌عهد که به‌عنوان داور در جشنواره تحقیق و پژوهش سال ۱۴۰۴ سپاه فجر استان فارس با محوریت هوش مصنوعی حضور داشت، ضمن تشریح سیاست‌ها و رویکردهای سازمان زمین‌شناسی، به تلاش‌های دولت چهاردهم در زمینه شناسایی منابع معدنی، انجام مطالعات جامع برای مقابله با بحران آب، و نیز تقویت نقش نظرات کارشناسی در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور اشاره کرد.

وی با قدردانی از تأکیدات رئیس‌جمهور بر بهره‌گیری از دیدگاه‌های علمی و تخصص‌محور، اعلام کرد: در سال “سرمایه‌گذاری برای تولید”، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور مطالعات ژئوفیزیک هوایی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در فرآیند اکتشافات معدنی را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور همچنین از آمادگی این سازمان برای همکاری با پژوهشگران، نخبگان علمی، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی در این مسیر خبر داد.

جشنواره تحقیق و پژوهش سپاه فجر استان فارس به‌صورت سالانه برگزار می‌شود و در سال جاری به مدت دو روز با محوریت هوش مصنوعی و با حضور فرماندهان، پژوهشگران و فعالان علمی برگزار شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.