×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۴
انتصاب مدیر بازرسی و نظارت شرکت فولاد خوزستان

به گزارش تجارت گردان به نقل از خبرنگار روابط عمومی، طی حکمی از سوی امین‌ ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، محمدطاهر احمدی به سمت مدیر بازرسی و نظارت شرکت فولاد خوزستان منصوب و جایگزین آقای یاسر قنبرزاده شد.

در این جلسه که با حضور آقای عزیزی مدیر نظارت و بازرسی سهامدار عمده، آقای اسدالهی از هلدینگ فولاد خوزستان و اعضای شورای مدیران فولاد خوزستان برگزار گردید، مدیرعامل فولاد خوزستان ضمن قدردانی از فعالیت‌ها و تلاش‌های یاسر قنبرزاده در مدت ماموریت خود در واحد بازرسی و نظارت و با اشاره به زحمات و تلاش‌‌های مدیران پیشین از جمله آقایان حسن‌پور، یعقوبی‌زاده و مرحوم روهنده، برای محمدطاهر احمدی مدیر جدید واحد بازرسی و نظارت آرزوی توفیق نمود.

آقای عزیزی مدیر بازرسی و نظارت سهامدار عمده نیز در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش های جهادی مدیرعامل و مجموعه تحت امر با اشاره به سوابق کاری محمدطاهر احمدی با آرزوی موفقیت برای ایشان، از زحمات یاسر قنبرزاده در مدت ماموریت خود در شرکت فولاد خوزستان تشکر کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.