×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۲ دی , ۱۴۰۴
استقرار تجهیز Top Gas Scrubber در سازه کوره پروژه احیاء اقلید توسط صنایع ساخت ایکا

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت بین المللی مهندسی ایران(ایریتک)، در ادامه عملیات نصب تجهیزات سنگین سازه کوره پروژه احیاء مستقیم فولاد اقلید پارس، تجهیز Top Gas Scrubber (TGS) با موفقیت توسط شرکت صنایع ساخت ایکا در سازه کوره اصلی این پروژه مستقر شد.
شرکت صنایع ساخت ایکا به‌عنوان یکی از شرکت‌های تابعه شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایریتک) و بازوی اجرایی این مجموعه در حوزه ساخت و نصب سازه‌های فلزی صنعتی، مسئولیت اجرای این عملیات را بر عهده داشته است. این تجهیز از اجزای مهم فرآیند احیاء مستقیم بوده و نقش مؤثری در بهبود عملکرد کوره و کنترل گازهای فرآیندی ایفا می‌کند.
پروژه احیاء مستقیم فولاد اقلید پارس به روش میدرکس و با ظرفیت تولید ۱.۱ میلیون تن آهن اسفنجی در سال، در قالب قرارداد EPC در حال اجراست. استقرار موفق این تجهیز، نشان‌دهنده توان فنی و اجرایی صنایع ساخت ایکا و تداوم پیشرفت عملیات اجرایی پروژه است.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.