×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
پیش‌بینی واقع‌بینانه درآمدهای نفتی در بودجه

به گزارش تجارت گردان به نقل از خانه ملت، محسن پاک‌نژاد با اشاره به میزان درآمدهای نفتی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ و تأثیر واقعی‌سازی این درآمدها در کاهش تورم بیان کرد: هم دستگاه‌های اجرایی و هم همکاران ما در مجلس شورای اسلامی تمام همّ و غم خود را بر این گذاشته‌اند که معیشت مردم در بهترین شرایط ممکن تأمین شود و در این خصوص هیچ تردیدی وجود ندارد.

وی تأکید کرد: البته این هدف دارای چارچوب‌ها و سازوکارهای مشخصی است که در نشست‌های کارشناسی به‌دقت مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وزیر نفت با تأکید بر واقع‌بینانه بودن ارقام بودجه‌ای تصریح کرد: درآمدهای نفتی در لایحه بودجه به نحوی تعریف شده که ان‌شاءالله قابل تحقق خواهد بود.

پاک‌نژاد اظهار کرد: پس از نهایی‌شدن مباحث و تصمیم‌ها، جزئیات مربوط به درآمدهای نفتی و آثار آن بر بودجه و معیشت مردم به‌صورت شفاف اطلاع‌رسانی می‌شود. 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.