×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴
همزمان با دهه مبارکه فجر، دو طرح صنعتی در استان یزد با تأمین مالی بانک صنعت و معدن به بهره برداری می رسد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، طرح سیما پود سپهر با هدف تولید انواع نخ فرش ماشینی در شهرک صنعتی خضرآباد با ظرفیت تولید ۶۴۰ هزار متر در سال و با تأمین مالی این بانک به بهره‌برداری می‌رسد.
همچنین طرح تولید انواع پنل ساختمانی PVC توسط شرکت دیاکو پلیمر سامان آریا در شهرک صنعتی مهریز از دیگر طرح‌هایی است که در دهه فجر افتتاح می‌شود. این واحد صنعتی با ظرفیت تولید ۸۱۰۰ تن در سال و با حمایت مالی بانک صنعت و معدن به بهره‌برداری می رسد.
گفتنی است، اجرای این طرح‌ها با هدف تقویت زیرساخت‌های تولیدی، اشتغالزایی، حمایت از بخش خصوصی و افزایش ارزش افزوده صنعتی در استان یزد صورت گرفته و بانک صنعت و معدن با تأمین منابع مالی لازم، نقش مؤثری در تحقق این طرح‌ها ایفا کرده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...