×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴
شستا نسبت به ناترازی انرژی بی‌تفاوت نیست

به گزارش تجارت گردان به نقل از شستا رسانه، محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شستا پس از افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۴ مگاواتی سیمان ساوه اظهار داشت: شرکت‌های سیمانی تابعه شستا در جنگ ۱۲ روزه بدون توقف و برای خدمت به مردم عزیزمان تولید کردند.

وی تاکید کرد: باید فازهای بعدی نیروگاه خورشیدی با ظرفیت بالاتری به بهره‌برداری برسد‌.

وی تصریح کرد: هدف ما در سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته شستا ارتقای کیفیت زندگی، کارآفرینی، افزایش خلاقیت و نوآوری و همچنین یادگیری مداوم است.

مدیرعامل شستا خاطرنشان کرد: شستا به دنبال ارتقای ظرفیت جذب و تولید ناخالص داخلی کشور است‌‌.

وی گفت: بدخواهان این مرز و بوم برای ایران بزرگ نقشه‌ها کشیده‌اند ولی مسئولیت همه ما و مدیران شرکت‌های تابعه شستا مضاعف است؛ باید برای ایران عزیز و ملت شریف کشورمان تلاش کنیم و تاب آوری اقتصادی را بالاتر ببریم. وقتی از این برهه عبور کردیم زمینه تحولات اساسی فراهم می‌شود.

سعیدی با اشاره به ناترازی برق در کشورمان و مشکلات ایجاد شده برای بخش صنعت افزود: ما نسبت به ناترازی انرژی بی‌تفاوت نیستیم و به همین دلیل از روز اول کمیته حکمرانی انرژی را تاسیس کردیم که سیتا در آن بسیار فعالانه حضور داشته و نقشه راه انرژی این هلدینگ را تدوین کرده که اخیرا رونمایی شده است.

وی با تاکید بر اینکه نباید از کاهش مصرف انرژی غفلت کنیم گفت: باید همزمان با اصلاح فرآیند در تولید و سایر بخش‌ها به سمت احداث نیروگاه‌های خورشیدی گام برداریم.

مدیرعامل شستا خاطرنشان کرد: باید تمامی شرکت‌های تابعه شستا همه ذینفعان داخلی و بین‌المللی، نیروی انسانی، محیط سبز، بانک، مردم، بازار و تحقیق و توسعه را با هم ببینند.

وی گفت: دانش، مهارت، پاکدستی، هماهنگی و شجاعت پنج عنصر و معیار انتخاب مدیر در تراز شستا است و از روزی که به این هلدینگ آمدم این موارد را برای انتخاب افراد مدنظر قرار دادیم.

سعیدی گفت: برای رقابت در بازارهای بین‌المللی باید دانش و مهارت جهانی داشته و تحقیق و توسعه و خلاقیت و نوآوری داشت.

وی تاکید کرد: همه کارمندان و مدیران شستا و شرکت‌های تابعه برای ارتقای زندگی بازنشستگان تامین اجتماعی کار می‌کنند.

مدیرعامل شستا تصریح کرد: باید رهبری آینده کسب و کار در شرکت‌های تابعه شستا از طریق همین شرکت‌ها تربیت شوند.

وی افزود: می توانیم بخشی از نوسازی در شرکت‌های تابعه شستا را با خلاقیت انجام دهیم ضمن اینکه تکنولوژی و نوآوری جهانی هم می‌طلبد اما نیروی انسانی ماهر بنیان خلق ارزش است. صنعت سیمان در زنجیره ارزش آبادانی ‌کشور نقش کلیدی دارد.

سعیدی گفت: باید در این شرایط فعالیت خود را چند برابر کنیم و با انسجام بیشتر مشکلات را حل کنیم و بدانیم که انسجام و همدلی سیمان توسعه است. هدف اصلی ما کاهش درد ورنج مردم است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شستا با تمام پتانسیل خود در کنار مردم ایران است و علاوه بر تولید، آینده را ساخته و تاب‌آوری اقتصادی ایران را ارتقا می دهد.

مدیرعامل شستا پس از اظهارات خود به همراه مدیرعامل و معاونین شرکت سیمان تامین (سیتا) و مدیرعامل هلدینگ فارس و خوزستان آزمایشگاه بتن سیمان ساوه را افتتاح کردند.‌

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...