×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

 تمهیدات لازم برای تامین کالاهای اساسی اندیشیده شده است

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، دکتر همتی ضمن تاکید بر تشدید نظارت بر شبکه بانکی، گفت: بانک مرکزی اجازه اضافه برداشت به هیچ شکلی به بانک ها نمی‌دهد. 
 
رییس هیات عالی بانک مرکزی در این جلسه، کنترل رشد نقدینگی را از ضروریات امروز دانست و گفت: بانک مرکزی به صورت روزانه در تلاش است رشد نقدینگی با هدف کنترل تورم به عنوان وظیفه اصلی بانک مرکزی، کنترل شود.
 
همتی درخصوص تخصیص هدفمند ارز توسط بانک مرکزی، گفت: نیازهای ارزی کشور با برنامه مدون و با توجه به ضرورت های کشور در حال انجام است.
 
گفتنی است اعضای کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در این جلسه ضمن مطلوب دانستن اقدامات بانک مرکزی بر موضوعاتی از قبیل پیاده‌سازی چک الکترونیک، کنترل بازار و ارز، لزوم نظارت بیشتر بر شبکه بانکی و توجه به پدافند غیرعامل تاکید کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *