×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

تخصیص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای اصلاح ساختاری منابع انسانی شرکت های  ماشین‌سازی و ریخته‌گری تبریز در سال  ۱۴۰۵

به گزارش تجارت گردان به نقل از ایدرو نیوز ؛ سهیل معمار باشی  معاون بهره‌برداری و صنایع حمل‌ونقل ایدرو گفت : سازمان برنامه و بودجه ،  این اعتبار را از محل ردیف تملک دارایی های مالی دستگاه های اجرایی ، جهت اصلاح ساختار نیروی انسانی و آماده سازی بنگاه ها تخصیص داده است.

معمارباشی در ادامه با اشاره به پیگیری مستمر  وزیر  صنعت ، معدن وتجارت در خصوص این دو مجموعه صنعتی تصریح کرد: جایگاه ویژه ماشین‌سازی تبریز در زنجیره صنایع کشور ایجاب می‌کند که فرآیند نوسازی و بازسازی این دو شرکت با تسریع در ساختار اجرایی و عملیاتی انجام شود. در همین راستا، ایدرو پیشتر با استقرار گروه های تخصصی در محل شرکت‌ها، اقدامات عارضه‌یابی و تحلیل ساختاری را با رویکرد علمی و مهندسی آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: این اقدام نقطه آغاز یک تحول بنیادین در صنایع مادر منطقه به‌شمار می‌رود و در راستای ارتقاء توان تولید ملی، افزایش بهره‌وری صنعتی و بازآفرینی ظرفیت‌های تولیدی کشور انجام می‌پذیرد.

شرکت ماشین‌سازی تبریز پس از اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و حسب مصوبات هیئت وزیران در سال ۱۳۹۴ به موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد واگذار شد، اما با توجه به چالش‌های پیش آمده، مجدداً در سال ۱۳۹۹ به سازمان ایدرو بازگشت.

برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *