×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

پیشنهاد ایجاد منطقه آزاد مشترک هوشمند ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان مطرح شد

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد ماکو، دکتر محمد حاتمی‌زاده در نشست توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات منطقه آزاد ماکو، با تأکید بر ضرورت گسترش همکاری‌های منطقه‌ای اظهار کرد: پیشنهاد ایجاد منطقه آزاد مشترک هوشمند میان ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان در دولت مطرح شده و می‌تواند زمینه‌ساز تعمیق روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان سه کشور باشد.
وی با اشاره به جایگاه راهبردی منطقه آزاد ماکو افزود: این منطقه به‌عنوان هاب پنجره واحد ارائه خدمات در میان مناطق آزاد کشور، از زیرساخت‌ها، ظرفیت‌های فنی و موقعیت ژئوپلیتیکی مناسبی برخوردار است و می‌تواند نقش محوری در اجرای این طرح ایفا کند.
معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: اجرای این طرح، علاوه بر تسهیل تجارت، سرمایه‌گذاری و ترانزیت، بستر مناسبی برای توسعه همکاری‌های فناورانه، گسترش تعاملات مرزی و افزایش همگرایی منطقه‌ای میان ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان فراهم خواهد کرد.
حاتمی‌زاده خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از فناوری‌های هوشمند در مدیریت مناطق آزاد، می‌تواند موجب ارتقای کیفیت خدمات، تسهیل فرآیندهای تجاری، افزایش جذب سرمایه‌گذاری و تقویت جایگاه منطقه آزاد ماکو به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دروازه‌های ارتباطی و اقتصادی کشور شود.
وی ابراز امیدواری کرد با حمایت دولت و همکاری دستگاه‌های اجرایی و کشورهای همسایه، زمینه اجرای این طرح و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای در بستر فناوری‌های نوین فراهم شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *