×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

مدیرعامل ایمپاسکو از مجتمع‌های معدنی چاه‌گز، فسفات اسفوردی و میشدوان بازدید کرد/ دفتر مجتمع چاه‌گز با حضور استاندار یزد ایجاد شد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو امید امامی، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در سفر به استان یزد، روند فعالیت‌ها و چالش‌های اجرایی سه مجتمع مهم معدنی این استان را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

این سفر با افتتاح دفتر مجتمع معدنی چاه‌گز آغاز شد. این مراسم با حضور محمدرضا بابایی، استاندار یزد و هیأت همراه، محمد باقری فرماندار بهاباد، محمدرضا صباغیان نماینده مردم بهاباد در مجلس شورای اسلامی، شهرام ادیب معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو، امین کوهرنگی مدیر حراست، مهدی نجفی مدیر روابط عمومی ایمپاسکو و حمید توسلی سرپرست مجتمع معدنی چاه‌گز برگزار شد. هدف از ایجاد این دفتر، سامان‌دهی امور قانونی و فرآیندهای نظارتی محدوده معدنی چاه‌گز اعلام شده است.

امامی در ادامه همراه با مدیران ایمپاسکو و حمید رحیمی از مجتمع صنعتی و معدنی فسفات اسفوردی  همراه با مدیران ارشد ایمپاسکو و حمید رحیمی از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد. در جلسه برگزار شده، رحیمی گزارشی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو ارائه داد و موارد مطرح‌شده مورد بررسی مدیرعامل قرار گرفت.

پایان‌بخش این سفر کاری، بازدید از معدن میشدوان و حضور در جلسه مجتمع سنگ‌آهن فلات مرکزی بود. در این نشست، آخرین وضعیت تولید و برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه‌ها ارزیابی شد. مدیرعامل ایمپاسکو در جریان این بازدیدها بر اهمیت توسعه پایدار منطقه تأکید کرد.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت تجارت گردان مراجعه کنید.

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *