×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳
احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق نان‌های حجیم پایین است

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شایعه‌ منتشر شده در روزهای اخیر مبنی بر امکان انتقال ویروس کرونا از طریق  نان‌ اظهار کرد: در مراحل پخت نان‌های حجیم، بیشتر از ماشین‌آلات نیمه اتوماتیک استفاده می‌شود و حضور دست در این فرایند بسیار کمرنگ است. در نتیجه مشکلی برای خرید و استفاده از این نوع نان در شرایط حال حاضر در کشور وجود ندارد.

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی ادامه داد: برای پخت نان‌های حجیم، تمام موازین بهداشتی رعایت می‌شود.

کرمی در ادامه بیان کرد: بازرسان این اتحادیه، به صورت شبانه‌روزی بر این واحد‌ها نظارت دارند، همچنین مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این صنف می‌توانند آن را به اتحادیه گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به موضوع مورد نظر رسیدگی شود.

نان‌های حجیم و احتمال انتقال ویروس کرونا

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی با تأکید بر این موضوع که در تولید و تهیه نان‌های حجیم موارد بهداشتی به بهترین نحو رعایت می‌شود، گفت: چون برای تهیه این نوع نان از دستگاه‌های نیمه اتوماتیک استفاده می‌شود، دخالت دست در آن بسیار کمتر است.

کرمی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با مدیریت صحیح می‌توان بر شیوع  ویروس کرونا غلبه کرد.

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در ادامه گفت: نان‌های حجیم و نیمه حجیم، یکی از نان‌های پرمصرف در جهان هستند که با رشد شهرنشینی در ایران، تولید و مصرف این دسته از نان‌، رونق یافته و عرضه آن بیشتر شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.