×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از بانک صنعت و معدن، دکتر حسین مهری ‏ در گفتگو با اقتصاد ملی آنلاین با اشاره به اینکه تحقق اهداف سال جهش تولید نیازمند ابزارهایی همچون تأمین مالی واحدهای صنعتی و تولیدی است، گفت: با توجه به اینکه اقتصاد ایران بانک محور است و ۹۰ درصد نیاز تسهیلاتی بنگاه های کشور از طریق بانک ها تأمین می شود بانک صنعت و معدن به عنوان بانک تخصصی و توسعه ای بخش صنعت و معدن برای تحقق شعال سال برنامه و سیاست هایی تبین کرده است، یکی از این راهبردها تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی موجود برای ایجاد پایداری در اشتغال است. از این رو به اعطای تسهیلات به بنگاه ها سرعت داده ایم.
دکتر حسین مهری با بیان اینکه در سال جاری با وجود کرونا و نیمه تعطیل بودن کشور از پنجم فروردین کار خود را با قدرت آغاز کردیم، افزود: در ۴ ماهه سال جاری پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۷ درصد رشد داشته است، در حالی که سال ۹۸ هم نسبت به سال ۹۷ رشدی ۴۵ درصدی داشته ایم.
او با اشاره به اینکه دومین اولویت بانک صنعت و معدن درسال ۹۹ تأمین مالی پروژه های نیمه تمام است، اظهار کرد: پروژه های که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند در اولویت تسهیلات بانک صنعت و معدن قرار دارند و تاکنون ۷۰ طرح را که اجرای آنها ۷ سال طول کشیده مورد بررسی قرار دادیم تا به هر طریقی که شده امسال مورد بهره برداری قرار بگیرند، زیرا علاوه بر صادرات محور بودن، این واحدها نقش مهمی هم در اشتغالزایی خواهند داشت.
دکتر مهری با تأکید بر اینکه سومین اولویت بانک صنعت و معدن طرح های توسعه ای است که به کاهش قیمت تمام شده کالاها منجر می شوند، اظهار کرد: در خرداد ماه کلینیک عارضه یابی برای واحدهای غیرفعال راه اندازی کرده ایم تا در صورتی که مشکل تأمین مالی دارند آن را برطرف کنیم یا اگر با مشکل تأمین مواد اولیه روبرو هستند زنجیره را شناسایی کنیم و از طرق ال سی این موانع را برطرف کنیم، زیرا در هر صورت این واحدها دارایی هایی هستند که می توانند به بخش مولد کشور اضافه شوند.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن با بیان اینکه در گزارش سه ماهه بانک صنعت و معدن پرداخت تسهیلات به واحدهای دانش بنیان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۱۰۰ درصدی داشته است، تأکید کرد: از سال ۹۷ تمرکز ما روی شرکت های دانش بنیان بوده است و رشد تأمین مالی سال جاری در ادامه روند افزایش تسهیلات دهی سال گذشته به واحدهای دانش بنیان بوده است. از این رو قراردادی را با معاونت فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم که در راستای آن اعتباری ۱۵۰۰ میلیارد ریالی از سوی صندوق توسعه ملی اختصاص داده شده است و با نظر معاونت فناوری تسهیلات به این شرکت ها با نرخ ۱۱ درصد اجرا می شود و تاکنون بانک صنعت و معدن در این بخش هم عملکرد خوبی داشته است.
وی با اشاره به اینکه تفاهمنامه هایی با دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیرکبیر و جهاد دانشگاهی داشته ایم، گفت: این دانشگاه ها می توانند شرکت های دانش بنیان را برای دریافت تسهیلات به بانک صنعت و معدن معرفی کنند و در این زمینه اقداماتی به انجام رسیده است.
دکتر مهری با بیان اینکه مجوزی از مجمع بانک دریافت کرده ایم که بتوانیم از منابع داخلی تسهیلات با نرخ سود کمتر از ۱۰ درصد به شرکت های فناور بدهیم، اظهار کرد: شرکت های دانش بنیانی که در بخش صنعت و معدن فعال هستند در اولویت تسهیلات دهی بانک صنعت و معدن قرار دارند، همچنین در بخش واحدهای صادراتی تاکنون اقدامات خوبی انجام داده ایم، برای نمونه فاینانسور ۷ طرح فولادی بانک صنعت و معدن بوده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.