×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
رعایت ۸۲ درصدی پروتکل‌های بهداشتی در اداره‌ها

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سیما سادات لاری روز چهارشنبه درباره میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی بیان کرد: پس از اداره‌ها و آرامستان‌ها، رستوران‌ها با ۷۷.۲۷ درصد و داروخانه‌ها با ۷۶.۵ درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی قرار دارند.

وی ادامه داد: همچنان نانوایی‌ها و پاساژها درصدهای کمی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی را داشته و تقاضای ما این است که به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.

معاون وزیر بهداشت درباره میزان افزایش استفاده از ماسک نیز گفت: تا ۲۴ تیر ماه مردم در مراکز و اماکن عمومی حدود ۶۶.۸۴ درصد از ماسک استفاده می‌کردند که این میزان تا اول مرداد به ۶۸.۲۳ درصد و در هفتم مرداد ماه به ۷۲.۹۸ درصد رسیده است.

وی ادامه داد: همچنان افراد شاغل و کارمندان در اداره‌ها و موسسه‌ها و بانک‌ها بیشترین میزان استفاده از ماسک در کشور را دارند. به طوری‌که این میزان تا ۲۴ تیر ماه، ۸۲.۳۱ درصد بود و در اول مرداد ماه به ۸۶.۲۷ و در هفتم مرداد ماه به ۸۷.۵۶ درصد رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت درباره روند میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور نیز اظهار کرد: درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور تا ۲۷ اردیبهشت ماه حدود ۷۷.۵۷ درصد بود که این میزان تا ۱۵ خرداد ماه به حدود ۲۲.۶۶ درصد و تا ۲۱ خرداد ماه به ۱۷.۵۹ درصد رسید. این روند با توجه به نگرانی‌ها و ارائه آموزش‌ها و تشدید بازرسی‌ها به مرور روند صعودی گرفت و تا ۴ تیر ماه به ۲۶.۳۶ درصد و تا اول مرداد ماه به ۴۵ درصد و تا هفتم مرداد ماه به ۵۱.۸۱ درصد رسیده است.

لاری گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و همچنین شست‌وشوی مداوم دست‌ها، سه اصل مورد تاکید وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا است. از همه اصناف و مردم می‌خواهیم که این موارد را جدی بگیرند تا با همکاری و همراهی یکدیگر، زنجیره انتقال ویروس را قطع کنیم.

وی همچنین امروز در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره تشدید بازرسی‌ها برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برخورد با واحدهای صنفی متخلف که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، بیان کرد: از اول تا ششم مرداد ماه، ۱۹۲ هزار و ۹۵۶ بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.

معاون وزیر بهداشت گفت: تعداد دو هزار و ۷۱۴ واحد متخلف که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کردند به مراجع قضایی معرفی شده و هزار و ۳۹۳ واحد نیز پس از دریافت اخطار، پلمب شده‌اند. همچنین ۱۰ هزار و ۹۵۳ مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه‌ها برای بررسی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.