×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

شماره جدید هفته نامه آتیه نو یکشنبه‌ ۱۹ مرداد در ۱۶ صفحه منتشر شد

09 90

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، در این شماره از آتیه نو “مدیرکل درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی از ویژگی های دفترچه های الکترونیک می گوید؛ ۳ راهکار در روزگار کرونا در گفت و گو با حسین امیری گنجه سرپرست اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران را میخوانید.

همچنین گفت و گوی منتشر نشده با مرحوم خسرو سینایی_سینماگری که شاعر بود، نگاهی به اوضاع و احوال اقتصادی دریا و بنادر جنوبی ایران و گفت و گو با یونس دلفی بازیکن خوزستانی شالروای بلژیک که مبتلا به کرونا شد را میخوانید.

“دورکاران هم‌می توانند بیمه شود” نگاهی به بیمه توافقی برای فعالان دورکار در کسب و کار مجازی، “فرار و فرودهای بازار ناآرام ماسک، “گزارش تصویری از یک روز با زندگی کارگران کوره های آجرپزی “؛  “خداحافظ! کاشف مرثیه” یادنامه ای برای خسرو سینایی”  از گزارش های خواندنی این شماره است.

همچنین ده ها یادداشت و مطالب خواندنی دیگر را در این شماره از آتیه نو بخوانید

 در این شماره از آتیه اخبار، مطالب و اخرین اخبار و مطالب مرتبط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی را می‌خوانید.

 مخاطبان و همراهان می توانند علاوه بر نسخه چاپی، آتیه‌نو را به صورت آنلاین از طریق وبسایت جدید نشریه مطالعه کنند.

http://atiyehno.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *