×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۱۴ دی , ۱۴۰۳
تمامی وجوه حاصل از فروش «وسپهر» در بازار سرمایه می‌ماند/بگذاریم قیمت‌های بعدی را بازار تعیین کند

به گزارش پایگاه خبری تجارت گرداندر این خصوص، حجت‌اله صیدی، مدیرعامل بانک صادرات ایران به عنوان سهامدار عمده این شرکت در گفت‌وگو با خبرنگار روابط‌عمومی این بانک درباره برنامه‌های بانک صادرات ایران برای حمایت از سهام گروه مالی سپهر گفت: گروه مالی سپهر، از مهمترین دارایی‌های بانک صادرات ایران است  و خود نیز دارایی‌های با ارزشی دارد که شخصا معتقدم بخشی از ظرفیت‌های این شرکت به دلیل پروژه‌های در حال تکمیل آن هنوز شناخته نشده و با تکمیل این پروژه‌ها، ارزش افزوده بسیار خوبی خواهد داشت‌. گروه مالی سپهر صادرات، سهام‌های بورسی و غیربورسی با ارزشی دارد و از آنجایی که سهام یک شرکت باید منعکس‌کننده ارزش واقعی دارایی‌های آن شرکت باشد، قطعا از سهام گروه مالی سپهر، حمایت جدی و بازارگردانی حرفه‌ای خواهیم کرد تا قیمت سهام در بازار تفاوت چندانی  با ارزش ذاتی‌اش نداشته و کمتر از آن نباشد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین در پاسخ به این سوال که برنامه‌های آتی گروه مالی سپهر چیست، گفت: مسئولان گروه مالی، برنامه‌های آتی را اعلام کرده‌اند. آنچه ما از گروه مالی انتظار داریم، شناسایی ارزش واقعی دارایی‌ها و توسعه عملیات گروه است. اطمینان داریم که گروه مالی سپهر همچون گذشته، نقشی فعال در بازار سرمایه خواهد داشت و به مرور، ظرفیت‌ها و توانمندی‌هایش را به بازار اعلام می‌کند.
حجت‌اله صیدی همچنین در پاسخ به این سوال که با پول حاصل از عرضه اولیه سهام گروه مالی سپهر چه خواهید کرد، افزود: این پول صد در صد صرف ثبات بازار، حمایت از سهام بنیادی و با ارزش و بازارگردانی سهام گروه مالی سپهر خواهد شد، زیرا بانک صادرات ایران معتقد است که نظام بانکی از طریق تعامل با بازار سرمایه موفق‌تر عمل می‌کند. به عبارتی، دو بال بازارهای مالی، یعنی بازار پول و بازار سرمایه باید با یکدیگر تعامل داشته باشند تا اقتصاد شکوفا شود. پس مانند گذشته، همکاری بسیار نزدیکی با بازار سرمایه خواهیم داشت و وجوه حاصل از فروش سهام را فقط و فقط صرف توسعه بازار سرمایه و حمایت از خود سهام کرده و یک ریال آن را از بازار خارج نخواهیم کرد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین در پاسخ به این سوال که آیا توسعه گروه مالی سپهر صادرات با سیاست دولت و واحدهای نظارتی مبنی بر خروج بانک‌ها از بانکداری مغایرت ندارد، تصریح کرد: بنگاهداری به معنای داشتن شرکت تولیدی یا خدماتی است، در حالی که گروه مالی برای هر بانکی در درون زنجیره عملیات مالی آن بانک تعریف می‌شود و مثل صرافی، کارگزاری، بیمه و تامین سرمایه از اجزای مهم این زنجیره ارزش است.
حجت‌اله صیدی با اشاره به این مطلب که بانک‌ها در جریان اخذ سپرده و تسهیلات‌دهی، گاهی چاره‌ای جز تملک سهام‌های وثیقه و شرکت‌های دایر ندارند، افزود: هر شرکت یا سهامی که طی این فرایند تملیک می‌شود،  باید به گروه‌های مالی داده شود و لذا این که روزی فرا رسد که بانک‌ها هیچ سهامی نداشته باشند، در عالم واقع امکان‌پذیر نیست؛ مگر آن که بانک‌ها از وصول مطالباتشان منع شوند که این هم نشدنی و خود دلیلی بر ضرورت تملکات بانک‌ها از طریق گروه‌های مالی است.
حجت‌اله صیدی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید سهام گروه مالی سپهر صادرات «وسپهر» در عرضه اولیه چه قیمتی بخورد، گفت: ما به نظرات کارشناسی کارشناسان و مدیران محترم فرابورس، بازار سرمایه و فعالان بورس احترام می‌گذاریم. بنده فکر می‌کنم قیمت تعیین شده، قیمتی است که می‌توانست بر اساس کارشناسی و متناسب با ارزش خالص دارایی‌ها قیمت‌گذاری شود. بنابراین اجازه دهیم که قیمت‌های بعدی را خود بازار، مکانیسم عرضه و تقاضا و همین طور اطلاعاتی که گروه مالی سپهر بر اثر گذشت زمان و  فعلیت بخشیدن به ظرفیت‌هایش به بازار می‌دهد، منتشر کند و در قیمت سهام اثر بگذارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.