به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، وی با اشاره به اینکه این ماشین در ۱۳ آبان ۱۳۹۵ راهاندازی شد و پس از چند ماه توانست با موفقیت دورۀ learning curve را پشت سر بگذارد، ادامه داد: سال ۱۳۹۶ بهواسطۀ وجود این ماشین در ناحیۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم، جهش تولید به میزان بیش از ۸۰۰ هزار تن نسبت به سالهای قبل از آن محقق شد. این میزان افزایش تولید امروزه در کشور ما معادل یک کارخانۀ فولادسازی مستقل است؛ بهطوریکه فولاد هرمزگان و مجتمع فولاد سبا با ظرفیتی نزدیک به این عدد راهاندازی شدند و سپس توسعه یافتند.
سلیمی تأکید کرد: ناحیۀ فولادسازی و ریختهگری مداوم همچنان سعی بر بهروز نگهداشتن تجهیزات و کارگاههای خود دارد و این ماشین را نیز به مجهزترین و آخرین امکانات و قابلیتهای روز دنیا مجهز خواهد کرد.
وی از بهروزرسانی سایر ماشینهای ریختهگری فولاد مبارکه در آینده خبر داد و گفت: با تجربهای که بهواسطه نصب و بهرهبرداری از این ماشین حاصل شد، مقرر است سایر ماشینهای ریختهگری خصوصا ماشین
شمارۀ ۱ در راستای ابر پروژۀ نورد گرم شمارۀ ۲ توسعه یابد و تجهیز شود تا همچنان در تأمین نیاز بازار داخل کشور و صادرات سهم بیشتری داشته باشیم.