مجید رضازاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سازمان بهزیستی طبق قانون و شرح وظایف موظف است که به دانشجویان تحتپوشش، کمک هزینهای را اعطا کند؛ این کمکها مشمول دانشجویان تحتپوشش که در دانشگاههای غیردولتی شهریهبگیر تحصیل میکنند، میشود. این دانشگاهها، شامل دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور یا دانشگاههای دارای مجوز وزارت علوم یا وزارت بهداشت است. وی ادامه داد: همچنین بهزیستی، شهریه دانشگاه فرزندان بهزیستی در مراکز شبهخانواده، فرزندان انتقالیافته به خانوادههای امداد بگیر و انتقالیافته به زندگی مستقل را نیز پرداخت میکند. علاوه بر این بخشی یا همه شهریه فرزندان معلولین شدید یا خیلی شدید، سرپرست معلول شدید و خیلی شدید یا زنان سرپرست خانوار یا فرزندان آنها در صورت تامین بودجه، بسته به شرایط پرداخت خواهد شد. رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: برای مدیریت بهینه پرداخت کمکهزینه ها و شناسایی گروه هدف، سامانهای به آدرس http://students.behzisti.net/ راه اندازی کردیم که البته از سایت سازمان بهزیستی هم دسترسی به این سامانه وجود دارد. رضازاده افزود: برای دانشجوی پیشین و نیز دانشجوی جدیدالورود، این امکان وجود دارد که وارد سامانه شده و اطلاعات خود را ثبت کند و به پرونده متصل می شوند.
وی ادامه داد: دانشجویان مشمول اجازه پیدا میکنند بقیه اطلاعات را تکمیل میکند و در نهایت پرداخت شهریه در همان ترم برای خود این افراد انجام میشود یا اینکه اگر بتوانیم با دانشگاهها ارتباط اینترنتی برقرار کنیم و بابت همان فرد به دانشگاه، شهریه پرداخت میکنیم. رضازاده یادآور شد: روال تا پیش از این اینطور مرسوم بود که دانشجو از دانشگاه معرفینامه میگرفت و براساس صورت هزینه دانشگاه، ثبتنام دانشگاه صورت میگرفت که راستیآزمایی و تاخیرها از مشکلات آن بود اما اکنون همه چیز مشخص است و پرداخت ها هم سر وقت خود انجام میشود و در این زمینه مدیریت بودجه هم خواهیم داشت و از سوی دیگر رضایتمندی خوبی برای دانشجویان ایجاد میشود. رئیس مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری سازمان بهزیستی کشور گفت: به جای اینکه بهزیستی، پول را به طور عمومی و یکجا به طور مثال ۳۰ میلیارد تومان به دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت کند که بخواهد در حساب دانشگاه بنشیند و واحد استانی اعلام کند که شهریه پرداخت نشده است درحالیکه پرداخت شده، سامانهای ایجاد کردیم و شهریه دقیقا برای فرد پرداخت میشود. رضازاده با بیان اینکه این سامانه در درجه نخست به نفع دانشجو است، تاکید کرد: پرداخت شهریه تحصیلی علاوه بر شرایط فوق، شامل دانشجویانی میشود که در دانشگاه دارای مجوز وزارت علوم یا وزارت بهداشت تحصیل کنند و تحصیل آنها حتما باید منتهی به اخذ مدرک تحصیلی رسمی شود و کلمه معادل برای ما قابل قبول نیست. وی ادامه داد: از سال گذشته نیز به دانشجویانی که در دانشگاههای دولتی قبول میشوند، کمکهزینه تشویقی می پردازیم.
https://tejaratgardan.ir/?p=83398
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
سلام.واقعا به فکر ما معلولین و شرایط ما باشید….حداقل کمک کنید درسمون بخونیم ما ک معلولیم شرایطمون فرق میکنه با بقیه.حداقل کارهای راحتر رو باید میدادن به این قشر…سقف کمک هزینه دکتری رو هم بیشتر کنین که بتونم ادامه تحصیل بدیم مثل بقیه….به فکر این قشر باشید…
سلام تکلیف دانشجویان پشت نوبت چی میشه؟؟!!
واقعا چه گناهی مرتکب شدیم که تو این شرایط اسفناک هیچکس به فکرمون نیست؟!!!
والا بخدا کسی از سرخوشی نمیاد دسشو جلوی کسی دراز کنه،حتما تحت فشار مشکلاته….ممنون میشم پاسخ سوالمو بدین
وقتی شما سقف پرداخت تعیین میکنید چرا حرف از صد در صد میزنید….شهریه های دانشگاه آزاد تو این چند سالی که از تفاهم نامه گذشته سر به فلک کشیده…علنا مقطع ارشد و دکتری دیگه نمیشه خوند…سقف چهار میلیون مسخرست تو این شرایط…حداقل باید برای مقطع دکتری بشه ده میلیون…دانشگاه آزادم که حرف بیست و پنج درصد تخفیف به بهزیستیو میزنیم فقط لبخند تحویلمون میدن