به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک سینا،۱۰ درصد از سهام شرکت مدیریت سرمایهگذاری کوثر بهمن بهمن ۱۹ آذر به صورت عرضه اولیه با قیمت کف ۱۴۲۰۰ ریال و سقف ۱۴۱۴۴۸۴ ریال فروخته خواهد شد و ۲ درصد هم به صندوقهای متقاضی اختصاص مییابد. همچنین در سه ماه آینده ۸ درصد دیگر به مرور در بازار فروخته میشود. ارزش گذاری این شرکت توسط تامین سرمایه نوین انجام شده و فرابورس ایران هم امیدنامه و ارزشگذاری شرکت را تایید کرده است.
عباس شفیع پور؛ مدیرعامل شرکت مدیریت سرمایهگذاری کوثر بهمن با معرفی داود حمزه به عنوان رئیس هیات مدیره و مصطفی والهی، ابراهیم پور زرندی و محمد وطنپور به عنوان اعضای هیات مدیره شرکت گفت: شرکت سرمایه گذاری کوثر بهمن در سال ۹۶ با سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال شروع به فعالیت کرد و در سال ۹۷ سرمایه خود را به ۲۵۰۰ میلیارد ریال رساند.
مدیرعامل شرکت مدیریت سرمایهگذاری کوثر بهمن در مورد وضعیت کنونی شرکت گفت: ما در ۶ ماهه اخیر بین شرکتهای سرمایه گذاری رتبه ۶ را داریم که با توجه به سرمایه ۲۵۰۰ میلیارد ریال شرایط خوبی است. امروز ارزش سبد شرکت ۵۸ هزار میلیارد ریال برآورد میشود که ارزش بهای تمام شده آن ۷،۰۰۰ میلیارد ریال بوده است. در ۳۱ شهریور ۹۹ رتبه ۸ را در بازدهی و رتبه ۶ ارزش روز سبد را در بین تمام شرکتهای سرمایه گذاری و رتبه ۱۰ را در بین شرکتهای سرمایه گذاری بورسی داشتیم. این نتیجه برای شرکتی که با این مدت فعالیت و در بین ۲۸ شرکت بسیار خوب است.
وی در مورد نقاط قوت و ضعف «وکبهمن» گفت: حضور سهامهای بنیادی و DPS محور، نداشتن سهام با ریسک بالا و شفافیت سبد در کنار حضور نیروی انسانی متخصص و جوان از مهمترین نقاط قوت ماست. اما در سبد ما وزن بعضی صنایع بالاست که با سرمایه گذاری در دیگر بخش های صنایع بورسی در تلاشیم این چولهگی اصلاح شود هرچند که همین الان هم بتا سبد ما نزدیک به یک است. ضعف دیگر ما در شرکت سرمایه گذاری نکردن در بازار اولیه و پروژههاست که در این مورد هم در حال برنامه ریزی هستیم که با دریافت مجوزها و موافقت هیات مدیره بتوانیم از ظرفیتهای این بخش هم بهره ببریم.
مدیرعامل «وکبهمن» با اعلام اینکه ۹۶ درصد از سبد سرمایه گذاری شرکت در شرکتهای بورسی است و ۴ درصد غیر بورسی از شفافیت بالای سبد گفت این میزان سرمایه گذاری در شرکتهای بورس باعث میشود سرمایهگذاران بتوانند در هر لحظه NAV سبد را محاسبه و ارزیابی کنند. همچنین دو شرکت فن آوا کارت و توسعه و فن آوری سینا از شرکتهای مهم غیر بورسی ما هستند که در هردو ۲۰ درصد سهام داریم و در تلاشیم شرکت اول را در بورس عرضه کنیم.
عباس شفیعپور در مورد گزارش عملکرد سال ۹۹ اظهار کرد: در بودجه سال ۹۹ ما ۱،۷۰۰ میلیارد ریال سود عملیاتی پیش بینی کرده بودیم تا الان توانستیم ۱۵۲ درصد معادل ۲،۸۰۰ میلیارد ریال آن را محقق کنیم . با در نظر گرفتن اینکه سود سال ۹۸ حدود ۲،۵۶۰ میلیارد ریال بوده است تا این تاریخ ما بیش از کل سود سال گذشته را ایجاد کردهایم، به طوریکه جمع دارایی های ما از ۵،۱۷۰ میلیارد ریال در ۲۹ اسفند ۹۸ به ۶،۰۰۰ میلیارد ریال در تایخ ۳۱ شهریور ۹۹ رسیده است و برآورد میشود امروز ۷،۰۰۰ میلیارد ریال باشد. در شرکتهای سرمایه گذاری به خاطر برگزاری مجامع شرکتها و پرداخت سود در نیمه اول سال ، بازدهی بالا در این بازه زمانی طبیعی است. اما این مقدار بازدهی بیش از حد انتظار است و امیدواریم این روند را تا پایان سال ادامه دهیم.
این عضو هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری کوثر بهمن ادامه داد: در سال ۹۸ ما رشد۲۵۰ درصدی نسبت به سال قبل داشتیم. ولی تا تاریخ ۱۶ آذر امسال ۲۱۲ درصد رشد نسبت به ابتدای سال تجربه کردیم. این رشد در شرایطی است که بازدهی شاخص کل بورس ۱۹۷ درصد و بازدهی شاخص شرکتهای سرمایهگذاری ۱۸۳ درصد است.
وی درباره برنامههای آینده گفت: در نظر داریم در آینده افزایش سرمایه داشته باشیم اما مقدار و محل تامین آن را فعلا نمیتوانیم اعلام کنیم. از برنامههای آتی ما رعایت کامل دستورالعمل حاکمیت شرکتی به عنوان یکی از شرکتهای فعال در فرابورس است. همچنین بازنگری در استراتژی سرمایه گذاری و توجه بیشتر به بازار پایه و سرمایه گذاری در پروژهها از اهداف بلند مدت ماست.
شفیع پور صندوق بازارگردانی سینا بهگزین را به عنوان بازارگردان «وکبهمن» معرفی کرد و اعلام کرد: در صورت نیاز این بازارگردان میتواند با استفاده از ۸ درصد سهام باقی مانده به کنترل بازار بپردازد.