×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

ارائه ۱۰۰۰ نفرساعت آموزش محیط زیستی در منطقه ۱۹

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی احمد مهرابی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه گفت: در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی شهروندان نسبت به مسائل محیط زیستی، خانه‌های محیط زیست منطقه ۱۹ موفق به ارائه بیش از ۱۰۰۰ نفرساعت آموزش تخصصی شده‌اند.

وی ادامه داد: این آموزش‌ها در قالب کارگاه‌های آموزشی، دوره‌های تخصصی، مسابقات، اردوهای علمی-آموزشی و برنامه‌های متنوع دیگر برگزار شده‌اند تا زمینه توانمندسازی شهروندان در حوزه محیط زیست فراهم شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست بیان داشت: همچنین به منظور تلفیق هنر و آگاهی زیست‌محیطی، برگزاری نمایشگاه «هنر و محیط زیست» در ساختمان مرکزی منطقه ۱۹ در دستور کار قرار گرفته است. این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست از طریق آثار هنری، میزبان علاقه‌مندان و فعالان این حوزه خواهد بود.

وی در پایان تأکید کرد: آموزش و فرهنگ‌سازی زیست‌محیطی از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه ۱۹ است و تلاش داریم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، گام‌های مؤثری در مسیر توسعه پایدار برداریم.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.