×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

اگر آب زیاد مصرف کنید با قطع آب مواجه خواهید شد

عباس علی‌آبادی وزیر نیرو به مشترکان پر مصرف اخطار داد و گفت: اگر آب زیاد مصرف کنند با قطع آب مواجه می‌شوند و مشترکان بیش از الگو هم با قبض بالا مواجه خواهند شد.

او افزود: قرار است آب سد لار نیز برای جبران کمبود بارش به تهران منتقل شود و عملیات زیرساختی در حال انجام است طرح‌های انتقال آب به معنی پایان خشکسالی نیست و مردم باید درست مصرف کنند.

انتقال آب فقط تاب آوری را زیاد می‌کند

وزیر نیرو تاکید کرد: انتقال آب فقط تاب آوری را زیاد می‌کند و به معنی مصرف بی ضآبطه آب نیست، همچنان مردم باید صرفه جویی کنند؛ پاییز خشک در حال گذران است و ما برای شرایط سخت خودمان را اماده می‌کنیم.

او تاکید کرد: سد لار از گذشته دچار نشتی بوده و در تلاش هستیم که از فرار آبی که ازسال‌های گذشته داشته جلوگیری و آب را به تهران منتقل کنیم. اما این به معنی رفع مشکل نیست و تنهاراه حل درست مصرف کردن است مصرف بسیار مهم است باید مصرف را در بخش ها‌ی خانگی و کشاورزی مدیریت کنیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.