×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

بازدید زاکانی از مجموعه ساصد در منطقه ۱۳

به گزارش تجارت گردان به نقل از خبرنگار شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران با همراهی سید محمدرحیم مرتضوی، سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ و جمعی از معاونان و مدیران، امروز – سه‌شنبه ۲۵ آذرماه – از مجموعه ساصد بازدید کرد.

در این بازدید ۳ ساعته، آخرین وضعیت پیشرفت پروژه، ظرفیت‌های زیست‌محیطی محدوده و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای تبدیل اراضی ساصد به یک پهنه شهری نوین بررسی شد و شهردار تهران دستوراتی را برای پیشرفت هر چه‌بهتر پروژه صادر کرد.

همچنین سید محمدرحیم مرتضوی سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ در جریان این بازدید ضمن ارائه گزارش روند اقدامات انجام شده به شهردار تهران، هدف از اجرای پروژه تبدیل اراضی ساصد به بوستان علم‌وفناوری را ارتقاء کیفیت محیط شهری، افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد زیرساخت‌های نوآورانه در محدوده شرقی عنوان کرد.

گفتنی است وسعت ۱۱ هکتاری این مجموعه در طراحی این پهنه شهری، ایجاد فضاهای سبز گسترده، کاربری‌های علمی و فناوری‌محور و خدمات شهری و فضاهای عمومی پیش‌بینی شده که می‌تواند نقش مؤثری در پاسخگویی به نیازهای شهروندان و توسعه متوازن منطقه ایفا کند و حفظ پوشش گیاهی، مدیریت منابع طبیعی و استفاده از ظرفیت‌های بومی منطقه از اولویت‌های اصلی این طرح است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، اراضی مجموعه ساصد پس از تکمیل، به‌عنوان یک پهنه سبز گسترده و مسیر پیاده‌محور، تأثیر قابل‌توجهی در ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و توسعه فضاهای گردشگری شهری در شرق تهران خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *