×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

بازیگر و دوبلور سینما: حمایت بانک ملی ایران از نمایشگاه کتاب، اقدامی ماندگار در حمایت از فرهنگ و هنر

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، شفیعی با تاکید بر نقش اقتصاد در اعتلای فرهنگ و هنر، اظهار داشت: «امروزه اقتصاد پیوندی عمیق با بخش‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دارد، به‌گونه‌ای که بدون پشتوانه‌های اقتصادی، ادامه حیات این بخش‌ها دشوار خواهد بود.»

وی حمایت بانک ملی ایران از نمایشگاه کتاب را اقدامی ارزشمند برشمرد و افزود: «بسیاری از ناشران و فعالان حوزه کتاب با فشارهای مالی روبه‌رو هستند و گاه امکان ادامه فعالیت را ندارند، اما برپایی نمایشگاه کتاب و پشتیبانی مجموعه بزرگی مانند بانک ملی ایران از این رویداد فرهنگی، زمینه تداوم فعالیت ناشران و رونق این عرصه را فراهم می‌کند.»

این هنرمند کشور در پایان سخنان خود  همچنین با بیان این‌که حمایت از فعالیت‌های فرهنگی آثار مثبت اقتصادی به همراه دارد، تصریح کرد: «چنین حمایت‌هایی بستر تولید آثار فاخر و متمایز در حوزه فرهنگ، به‌ویژه در حوزه کتاب را فراهم می‌آورد و موجب شکوفایی این بخش مهم در کشور می‌شود.»

این مطلب را برای خلاصه‌سازی به هوش مصنوعی بفرستید

با کلیک روی هر دکمه، متن مقاله در حافظهٔ موقت (کلیپ‌بورد) شما کپی می‌شود و صفحهٔ دستیار هوش مصنوعی باز می‌شود؛ کافی است آن را در چت‌باکس Paste (Ctrl+V) کنید.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت تجارت گردان مراجعه کنید.

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *