×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳
برخی بانک‌ها در اعطای تسهیلات به نهضت ملی مسکن همکاری نمی‌کنند

 به گزارش تجارت گردان به نقل از مهر، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی که عصر امروز (سه شنبه ۱۱ مردادماه) با حضور مسعود میرکاظمی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، موضوع جلسه امروز را اجرای قانون جهش تولید مسکن دانست و گفت: تولید مسکن یکی از موضوعات مهم کشور است که به وزارت راه و شهرسازی به تنهایی بر نمی‌گردد بلکه یک موضوع فراقوه ای است.

وی با اشاره به حضور رئیس برنامه و بودجه در این نشست ادامه داد: اعضای کمیسیون عمران مجلس، موضوعات متعددی در خصوص اجرای نهضت ملی مسکن مطرح کرده‌اند اما مسئله اصلی عدم پرداخت تسهیلات به تولید مسکن است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بر اساس قانون جهش تولید مسکن هر ساله بانک‌ها باید ۲۰ درصد تسهیلات بانکی را به بخش ساخت مسکن اختصاص دهند.

قاسمی با تأکید بر اینکه برخی بانک‌ها در خصوص پرداخت تسهیلات ذیل قانون جهش تولید مسکن همکاری نمی‌کنند، گفت: قرار شد در جلسه بعدی کمیسیون عمران مجلس نشست مشابهی با حضور رئیس بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌های اصلی برگزار شود.

به گفته قاسمی اگر تسهیلات بانکی بخش تولید مسکن پرداخت نشود، در اجرای طرح ساخت ۴ میلیون مسکن طی ۴ سال با مشکل مواجه می‌شویم. این موضوع دغدغه شخص رئیس جمهور نیز هست.

وزیر راه و شهرسازی درباره دستور اخیر رئیس جمهور مبنی بر تخصیص زمین‌های دولتی به طرح نهضت ملی مسکن بیان کرد: روز گذشته رئیس جمهور به خاطر تأکید بر دغدغه تولید مسکن به وزارت راه و شهرسازی آمد و شخصاً موضوعات مربوطه را پیگیری کرد.

وی خاطرنشان کرد: حجت الاسلام رئیسی در نشست دیروز وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد که باید وعده دولت مبنی بر ساخت ۴ میلیون مسکن طی ۴ سال عملیاتی شود، لذا دستور داد اولاً زمین‌های دستگاه‌های دولتی طی یک ماه به نهضت ملی مسکن اختصاص داده شود و ثانیاً موضوع تغییر کاربری اراضی در شورای برنامه ریزی استان‌ها و شورای عالی شهرسازی به سرعت تا پایان مهرماه عملی شود.

قاسمی گفت: برنامه ما اجرای سه میلیون و ۲۰۰ هزار واحد در شهرها و ۸۰۰ هزار واحد در روستاهاست که تاکنون زمین ۱.۲ میلیون واحد تأمین و اراضی مربوط به ۱.۴ میلیون واحد نیز در حال تغییر کاربری و اخذ مجوز از شورای عالی شهرسازی است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.