×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۲۶ آذر , ۱۴۰۴
برنامه‌ریزی فولاد مبارکه برای جلوگیری از خروج ۱۶ میلیون یورو از کشور با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

مهدی سهرابی، با بیان اینکه در سال گذشته، فولاد مبارکه توانست ۸۰ درصد از حدود ۱۶ هزار ردیف قطعه و تجهیز موردنیاز خود را از طریق شرکت‌های داخلی تأمین کند، گفت: با محوریت واحد بومی‌سازی برای سال ۱۴۰۴، برنامه‌ریزی‌شده که حدود یک هزار ردیف دیگر از این قطعات، به‌ویژه آن‌هایی که برای اولین بار توسط شرکت‌های دانش‌بنیان ساخته‌شده، تأمین شود.

وی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه قصد دارد شرکت‌های همکار و شریک تجاری خود را در حوزه صنعت، برندسازی کند و محصولات برندسازی‌شده این شرکت‌ها را به کشورهای دیگر صادر کند، تصریح کرد: هدف نهایی این سیاست‌ها افزایش ارزآوری است.

مدیر خرید تجهیزات و قطعات یدکی فولاد مبارکه تأکید کرد: در سال ۱۴۰۴ به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که از طریق تجهیزات و قطعاتی که برای اولین بار ساخته می‌شوند، از خروج ارز به میزان ۱۶ میلیون یورو جلوگیری کنیم.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.